19. juuli 2012

Kokkuvõte: Kagu-Eesti Rammumees 2012

Kagu – Eesti Rammumees 2012 üldtabel, alad:

1. 380kg traktori rehv 4+4 asfaldil.
2. Traksidega meremees, raami raskus 380kg 20m.
3. Komb. ala. Kohvrid kõrged 140kg 20m, tagasi alasi 174kg pakult 10m (maha panekuga), kott 120kg 1.30 alusele tõsta.
4. 66kg hantel üles parema ja vasaku käega, palk 120kg, palk 140kg, apolloni kang (60mm diameetriga vars) 180kg.
5. Treiler koormaga 5t 20m istudes köiega.
6. Traktor New Holland 5t tagant tõugates 20m.

[pilt=7841]

Kohal 7 võistlejat. Ilm soosis. Alad keskmisest raskemad. Rauno, kes võitis kahel alal, meremehes ja raskuste tõukamise, saades ainukesena üles ka apolloni kangi, vigastas viimasel alal tõsiselt jalga, tänu sellele võitis kokkuvõttes Marko, võites aladest rehvi kantimise. Marko kiituseks tuleb öelda, et mees on kahe aastaga profiliigas tõelise hüppe teinud. Lauri oli kolmapäeva hommikul Hiinast tagasi jõudnud, aga väsinud ja aklimatiseerumata peale kümnepäevast Hiina võistlusreisi ja võttis Kõrveküla võistlust kui kohustust korraldajate (Merike ja Margus) ees. Tänud talle! Meelis tundus ka veidi tühi olevat võttes sellest hoolimata kaks alavõitu, kombineeritud alal ja traktori lükkamises. Markus tegi nagu ikka oma ära, võites auto tõmbamise. Tundub, et harrastajatel sellele võistlusele pole asja ka järgmisel aastal, jätame ka järgmine aasta selle võistluse proffidele. See eest ootame harrastajaid novembrikuus Kõrveküla Vägilase teisele konkursile.

Kagu-Eesti Rammumees, XXIII Kõrveküla Rammumees 2012 üritust toetavad:
Nari Puit, Arens Mööbel, A.Le.Coq, Transtar, Tartu Linnavalitsus, Husqvarna, Inglismäe, Falaris Puit, Tartu Mill, Tatoli, Coca-Cola Eesti Joogid, Ikodor, Jungent, Bio Berry, Common, E.R.H.E.S Elekter, Henkel Balti, Kungla Lammutuskoda, Kummisepp, Kõrveküla Kalatööstus, Kõrveküla Spordihall, Kõrveküla Põhikool, Kõrveküla Tankla, Huck Paadirent, Ööklubi Ahi, Rako, Sootaga VÜ, Tridens, Vennad Ehitus, Deger, Lepsalu Tkm, Yes Sport, Jetitehnika, Westhead Ehitus, WÜrth, T.W.Villik Kuljetus, Palvelu, Tank Welding Service, Barbosa, Raitwood.

Samal teemal:
[url=http://www.fitness.ee/uudis/4485/kagueesti-rammumees-xxiii-korvekula-rammumees-2012-voistlusjuhend]Kagu-Eesti Rammumees, XXIII Kõrveküla Rammumees 2012 – võistlusjuhend[/url]

Autor: Margus Pärsik