12. aprill 2018

Warrior Fight 4

Mis sel õhtul aset leiab? Esimest korda Eesti võitlusspordiajaloos toimub sel õhtul profipoksi tiitlimatš, kus astub ringi meie oma profipoksija Pavel Semjonov. Maardus kasvanud ja elav Pavel Semjonov võitleb nimelt WBA-sarja Kontinentaal keskkaalu tiitlile, minnes vastamisi seni vaid võite tunnistanud Valgevene võitleja Nikolai Veseloviga

Kuid ajalugu ei tee ainult Pavel Semjonov, vaid esmakordselt näeb ühel õhtul profipoksiringi meie nimekaid vendasid Ainar ja Rain Karlsonit. Tänaseks on mõlemad jätnud selja taha amatöörkarjääri, mille jooksul nad ühtekokku 18 Eesti meistritiitlit hankisid ning asunud oma profiunistusi täitma.

Ja kohaliku lemmikmatšiks kujuneb kindlasti “unistuste lahing”, mis viib kokku Eesti ühe lemmiksportlase Mirkko Moisari ning ülikogenud Kaupo Arro.

Lisaks pakuvad võitlussportlastele naudingut juba end tõestanud kindamehed Hendrik Themas (K-1), Alar Hutrov (MMA) ning paljud teised. Kokku leiab õhtu jooksul aset tervelt 9 võitluslahingut. Tihe ja uhkeid elamusi pakkuv programm algab juba 18.30 ning kestab kuni keskööni.

Sul on võimalus kõigele sellele kaasa elada kohe ringi ümber asetseval VIP-laual, kus Sind ootab Carmen cateringi rikkalik suupistelaud ning joogipoolist. Lauda võid sa kaasa võtta veel 5 või kuni 12 sõpra. Kui tuled üksi, sõbranna või väiksema seltskonnaga, leiame Sulle koha teiste VIP-inimeste kõrval. Ringside VIP istekohad 40€ koht ja koht lauas on esimene rida 99€, teine 89€ ja kolmas 79€.

Firmadele ja hulgi piletite ostjale erihinnaga piletid 17.90€ minimaalselt 10 piletit. Klubihinnaga 20€ fännipileteid on võimalik soetada Poksiklubi Kalev Liivalaia 7 aadressilt tööpäeviti kella 10-21:00 (Tavahind Piletilevis 26-31€).
Kulturismi ja Fitnessi Karikavõistluse pileti ettenäitamisel kohapeal tavapiletihind 20€
.

Anna endast märku telefoninumbrile 505 9237 või kirjuta e-mailile [mail=info@warriorfight.ee]info@warriorfight.ee[/mail] PS! Ära kaua viivita, sest lauadele on suur nõudlus!

Loe kogu ürituse kohta täpsemalt SIIT: [mail=warriorfight.ee]warriorfight.ee[/mail]
Facebook: [url=https://www.facebook.com/events/164777850816068/]https://www.facebook.com/events/164777850816068/[/url]

Autor: Warrior Fight meeskond