27. veebruar 2020

MyFitness avab 35. spordiklubi

MyFitness Eesti tegevjuhi Tiina Otsa sõnul tulevad uude spordiklubisse moodsaimad treeningseadmed ja populaarsed rühmatreeningud, aga ka täiesti uus MyFitnessi treeningkontseptsioon BOXBOX – eriline must-valge poksistuudio, mis pakub lahedat ja tõhusat treenimisvõimalust nii naistele kui meestele.

“MyFitness Järve klubi on suure formaadiga, kus on kolm erinevat rühmatreeningute stuudiot, mitmekülgne jõusaal ja eraldi Cross Training ala. Uuendusena on klubis lisaks tavapärasele ka iseteenindusega vastuvõtuala ning kindlasti on paljude lapsevanemate jaoks väga positiivne uudis ka klubisse tulev lastetuba,” lisas Otsa, kelle kinnitusel on neilt Nõmme ja Järve piirkonda MyFitnessi spordiklubi juba ammu oodatud.

Järve MyFitness avatakse Tallinnas aadressil Pärnu mnt 186 valmivas Väike-Järve ärikeskuses. MyFitnessi veebilehel algas ka Järve spordiklubi liitumise eelmüük, mis võimaldab kampaania korras liituda klubiga tasuta ning esimesed 500 liitujat saavad kingituseks spordikoti. Uus klubi avatakse 5. märtsil kell 18, mil toimub liikmetele eelregistreerimisega eritreening.

My Fitness AS alustas tegevust aastal 2008. MyFitnessil on täna Baltimaades kokku 47 spordiklubi kolme kaubamärgi all (MyFitness, Gym! ja Gym+). My Fitness AS konsolideeritud käive ulatus 2019. aastal 26,5 miljoni euroni ning käibeprognoos 2020. aastaks on üle 36 miljoni euro. Ettevõtte meeskonnas on üle 900 töötaja.

Autor: fitness.ee