11. detsember 2008

Nädala treener – Allan Aulik

Olen alates 1997. aastast stabiilselt tegelenud jalgrattaspordiga, eriti südamelähedane on mulle maastikurattaga sõitmine. Jalgrattapisiku sain oma isalt ning ajast, mil hakkasin jalgrattatrennis käima, olen sellele alale truuks jäänud. Olen kuulunud Eesti koondisesse nii sportlasena kui ka viimasel ajal üha enam treeneri ning esindajana. Erinevate aastate jooksul olen saanud kokku kuus Eesti meistrivõistluste medalit, sealhulgas kaks kuldset.

Minu igapäevategevus on seotud ühe Eesti edukaima rattavõistkonna arendamisega, (www.proklubi.ee) ja selles sõitmisega. Olen olnud nõu ja jõuga abiks erinevate Pro Jalgratturite Klubi poolt korraldatavate jalgrattavõistluste juures (sh Elion Estonian Cup) ning loodan üha enam Eesti inimesi maastikurattasõitu harrastama ja armastama panna.

Alates Sparta spordiklubi avamisest olen olnud tegev ka spinningutreenerina. Spinningutrennid aitavad peale väsitavat tööpäeva vabaneda pingest, annavad juurde lisaenergiat ja positiivsust ning tõstavad toonust. Õige raskustasemega trennis käies on spinning vägagi nauditav. Soovitan see kõigil ära proovida.

Üks minu motodest: SUURED ASJAD SAAVAD ALGUSE VÄIKESTEST SAMMUDEST! Olen püüdnud sellest põhimõttest juhinduda nii oma ülikooliõpingutes, igapäevastes tegevustes kui ka trenne tehes.

Autor: Allan Aulik