3. aprill 2009

TUNNE EESTI TREENERIT: Egle Villik

”Ei anna alla! See on minu moto, mida kasutan palju ka treeningutes klientide ergutamiseks. Tervisespordiga hakkasin tegelema umbes 5 aastat tagasi. Keska ajal tegin ka 2 aastat karated, aga üldiselt olin spordivõõras ehe blondiin. Reisikorraldajaks õppides oli sport midagi sellist millest suure kaarega mööda käisin. Oma treeninguid alustasin jõusaalis, kuhu mind näpuotsas veeti. Olen väga tänulik sellele inimesele, kes seda tegi, sest nüüdseks on selge, et just treeneriamet on midagi minu jaoks. Tegin treeneritööd üle 4 aasta kontoritöö kõrvalt. Loomulikult oli kahju lahkuda eriti toreda kollektiiviga firmast Playtech, kuid süda kutsus ikka spordi poole. Selle aasta algusest pühendusin ainult treeneriametile. Ühendasin oma lemmikhobi tööga lihtne!

Soprdiklubis Avancia sai minust kui tervisespordi harrastajast sujuvalt spinningutreener. Olin paar kuud tundides aktiivselt osalenud ja treener soovis koormust vähendada ning nii mind pulti lükatigiJ Suhteliselt loomuliku jätkuna sai minust ka jõusaali instruktor ja rühmatreeningute treener. Nüüdseks annan spinningutunde ja BodyCombatit ning juhendan jõusaalis põkke spordiklubis Fittest Tartu (endine Avancia). BodyCombati treeningut nägin umbes 3 aastat tagasi juhuslikult pealt ja võin öelda, et see oli armastus esimesest pilgust. Sel hetkel aga ei julgenud veel unistadagi, et antud tundi ise juhendada võiksin. Nüüdseks olen pea aasta klassi ees klientide peale karjunudJ ja võhmale rabelema sundinud.

Kui aega ja nõudlust on, siis tegelen ka oma teise hobiga nimelt jumestamisega. Inimeses peab kõik kaunis olema;) Ja mis saab olla meeldivamat kui kõik hobid tööga ühendada. Kodanikud, ärge kartke tegeleda asjadega, mis teile tõeliselt meeldivad. Elu on lühike ja see ei pea olema kannatuste jada!

Minus möllab mingi loom, kes tunneb, et tahaks tegelikult ka tantsimisega rohkem tegeleda. Olen siiani pea kõik oma eesmärgid saavutanud, kaugel see järgminegi on?! Raskustesse olen õppinud suhtuma kui väljakutsetesse. Samuti ei oska uutele väljakutsetele eriti ära öelda. Elus on veel palju mida saavutada! Usun, et edukaks teeb inimese mitmekülgus, huumori- ja kriitikameel. Minu eesmärk on, et igast minu trennist lahkuks inimene parema tujuga ja rahulolevana. Üritan anda võimalikult palju energiat ja positiivsust. Sport aitab keha vormida ja meelt lahutada. Ärge kartke liikumist, see võib teid üllatavalt palju aidata! Trennis näeme;)

Autor: Egle Villik