8. aprill 2019

Tunne Eesti tegijat – Õnnela Raudsepp

Vanus: 46
Pikkus: 167
Kaal: 61 hetkel võistluskaal 59-60 kg

Kuidas jõudsid wellnessfitnessi juurde: 2017 aastal Euroopa meistrivõistlustel oli esmakordselt wellnessfitness kavas ja Marek Morozov ütles mulle , et mine proovi, et bikiinifitnessis hinnatakse alla need naised kellel liiga suur lihasmass ja siis otsustasin proovida ja läkski hästi saavutasin oma parima 6.koha.

Suurim saavutus: Biaritzzis Prantsusmaal 2017 aastal maailmameistrivõistluste kus esimeses voorus olin esimene ja ise ka ei oska öelda mida ma valesti tegin, et kokkuvõttes saavutasin oma parima MM 4. koha. 2018 IFBB Nordix Cup võit ja Pro card ning sellest hooajast võistlen Pro sarjas.

Teised spordialad, millega olen tegelenud: Kooliajal tegelesin kergejõustiku ja murdmaasuusatamisega kus olin isegi Eesti noorte suusakoondises. Samuti olen tegelenud ka pikamaa suusatamisega. Olen osalenud erinevatel Eesti kui ka rahvusvahelistel suusamaratonidel Marcelonga, Kõnig Ludvig Lauf, Tartu. Kus parimaks tulemuseks on naiste arvestuses Estoloppeti kokkuvõttes II koht. Usun, et aastate pikkune spordi tegemine on loonud mulle hea põhja minu tänaseks vormiks.

Mis Sind motiveerib? Trimmis ilus keha

Kuidas lõõgastud? Mulle meeldib väga reisida ning samuti oma sõpradega aega veeta j

Kirjelda enda igapäevast toitumist, milliseid põhimõtteid jälgid: Toitun täitsa tavaliselt, kaloreid ei loe püüan süüa tervisliku toitu kuigi vahest ikka tekib isu millegi järgi mis ei ole tervislik aga siis suudan endale sisestada kas on mõtet seda süüa lihtsalt sellepärast et ta on maitsev ja annab mõtetuid kaloreid. Või mõnikord kui ikkagi nii suur isu on siis võtan ja söön selle ära, sest mis see üks väikene tükike ikka mulle teeb.

Mis on sinu lemmiktoit: Böff a la tartar (kalast või veiselihast)

[pilt=14586]

Kirjelda oma treeninguid: Kuna mul treenerit ei ole siis olen püüdnud trenni nii teha kuidas keha lubab. Käin 4 x nädalas jõusaalis kava olen jaotatud nii, et 2 x treenin üla ja 2 alakeha ning lisaks 1 x nädalas teen veel intervalltrenni.

Milliseid toidulisandeid tarbid: BCAA lisaks C ja D vitamiini ülejäänud püüan toidust kätte saada.

Eeskujud: Ashley Kaltwasser tal on mega ilus tuhar

Kolm soovitust neile, kes soovivad paremasse vormi saada:
1. Kõige pealt mine trenni. Vali omale selline treening mis sulle rõõmu pakub.
2. Ole järjepidev ja kannatlik siis tuleb tulemus
3. Ära anna alla ka siis kui tundub, et ei tule midagi välja

Jälgi minu ettevõtmisi ja tegemisi: Facebookist ja instagrammist

Autor: Fitness.ee