6. juuli 2010

Kõrveküla Rammumees 2010

Kõrveküla Rammumees 2010 üritusele kogunes 3.juulil laupäeval 12 võistlejat. Neist neli meest lausa oma elu esimesel rammumehe võistlusel. Finaali pääses neist peale kahte ala 8 meest. 95kg kohvrid ei olnud kellelegi takistuseks, kuigi pöörata oli uut moodi pikemate kohvritega keerulisem. Targemad panid pöördel raskused maha ja nii ei keeranud kohvrid ennast risti. Samas 95kg palk tekitas raskusi juba nii mõnelegi. Kaks meest ei saanud ühtegi kordust kirja ja kaks jäid ühe kordusega. Esimeselt alalt kindel võit Argo Sibulale Võrust, mees tegi sellel võistlusel tõelise comebacki. Teine andis alavõidu Marko Remlikule Roosna – Allikult. Harrastusrammumeeste liiga karikasarja liider vääratas ainult kahel alal, olles esimesel alal lausa 8 ja neljandal alal 2. Neli ala kuuest võitis mees kindlalt. Palk 9x, atlas kuul üle 1.45 kõrguse 15x, kõige kiirem oli ta ka kummi 320kg kantimises ja auto „Unimog“ 5t tõukamises tagant 25m. Neljanda ala, sponsori treileri 3t tõmbamine köiega istudes, võitis ka Argo Aonurm Tartust. Võistlus kujunes põnevaks. Peale nelja ala juhtis Argo Sibul küll võrdsete punktiga Argo Aonurme ees, Remlik kolmas. Viimasele alale mindi aga Aonurm – Remlik 13 punkti, Sibul veel kolmas, punktiga ees Toomas Kolkist Tallinnast. Lõppjärjestuses otsustas auto tõukamine nii esimese-teise kui kolmanda koha. Remlikule polnud vastast kellestki, Aonurm jäi alla kõigest 1,49sek-ga. Kolmanda koha heitluses langes Sibul 7 ks, Kolk 3. ja poole punktiga ka üldarvestuses kolmas koht Argo Sibula ees. Tartu valla parimaks võistles ennast Rene Poljakov, teine Tartu valla mees noor 17 aastane Alex Edward Raus finaali ei pääsenud.
Täname sponsoreid
NARI PUIT, ARENS-MÖÖBEL, A.LE.COQ, ASTAR TRANSPORT, TRANSTAR, TARTU VALLAVALITSUS, TARTUMAA KULTUURKAPITAL, REGINETT, INGLISMÄE, FALARIS PUIT, TARTU VESKI, TATOLI, COCA-COLA EESTI JOOGID, JUNGENT,
BIO BERRY, COMMON, E.R.H.E.S-ELEKTER, HENKEL BALTI, KUMMISEPP, KÕRVEKÜLA KALATÖÖSTUS, KÕRVEKÜLA SPORDIHALL, KÕRVEKÜLA PÕHIKOOL, HUCK PAADIRENT, TIROL PUBI, PERE LEIB, PUHALAINEN JA POJAD, RAKO, SOOTAGA VÜ, TRIDENS, VENNAD EHITUS, VESMARK, SAKU YES SPORT, JETITEHNIKA ja abilisi Merikest, Raunot, Mariot, Tarmot, Siimu ja Sillet Kõrveküla Rammumees XXI konkurssi läbiviimisel.

[attachment=147]Protokoll lae alla siit[/attachment]

Autor: www.rammumees.ee