24. august 2010

Eesti Saarte Aeroobikaprintsess 2010

Täna laupäeval, 28.08.2010 valitakse Orissaare Spordihoones esimest korda Eesti Saarte Aeroobikaprintsess.
Kõik aeroobikasõbrad on oodatud kaasa elama!

Päev algab kell 14.00 NONSTOP aeroobikaga, kuhu oodatakse osalema kõiki aeroobikaharrastajaid igal tasemel ning igas vanuses. Kell 16.00 algab kolmest erinevast voorust koosnev võistlus, kus selgub Eesti Saarte esimene Aeroobikaprintsess. Kogu päeva juhib Rauno Pehka.
Juhendajad-treenerid on oma ala spetsialistid Liili Varvas, Annely Oolup, Liis Kutsar, Kristi Roosimägi. Ürituse patrooniks on Kultuuriministeeriumi Spordiosakonna asekantsler Tõnu Seil. Žüriisse kuuluvad Rocki tantsutüdrukute esindaja Kadri Jukk, Eesti

Aeroobikakuninganna looja Kai Ilp, Saaremaa Rahvateatri juhataja Piret Rauk ning mitmed nimekad spordi ja kultuuriinimesed. Suurimateks toetajateks on Sportland, AS Pariisi Vesi, Nivea, Eiselt Research OÜ, Saare Ehituspuit, Saaremaa lihatööstus.
Päeva lisavad vürtsi TÜ ROCKi tantsutüdrukud.

Eesti Saarte Aeroobikaprintsessi ürituse üheks osaks on ka Korvpalliprojekti Orissaare ROCK ametlik koostöölepingu sõlmimine MTÜ Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi ja Orissaare valla korvpalli vahel. Koostöö tulemusena soovime tuua Eesti suurtest keskustest ääraladele kvaliteetsporti. Kohale tuleb ka Tartu Ülikooli Spordiklubi korvpallidivisjoni direktor.

Eesti Saarte Aeroobikaprintsessi valimine on oluliseks hüppelauaks kohalikele harrastajatele saavutamaks võimalikult hea tulemus ning sealt edasi osalemaks vabariiklikel võistlustel.

Autor: Kaie Nurja