30. september 2010

Eesti vs. Maailm juba 16. oktoobril

Vaatemängulist jõukatsumist viiel rammumeeste alal juhendab maailma ühe prestiizikama rammuvõistluse Champion Leauge korraldaja ja peakohtunik Ilkka Kinnunen, tänu kelle kaasamisele õnnestubki võistluse parimal eestlasel koht sisse võtta maailmaliigas. Seni on maailmaliigasse Eestist edutatud ainult Andrus Murumets. Teise väärilise konkurendi ilmumine maailma kõrgliiga võistlustele võib tähendada Eesti rammumeeste võimaluste jõulist paranemist ala maailmaareenil.

Vaatemänguline võistlus, kus eestlaste vastaseks on Läti, Leedu, Soome, Poola, Ukraina ja Rootsi rammumehed kätkeb endas jõukatsumist viiel alal. Tugevaimad rammumehed peavad läbima 215 kg kivi tõstmise, raskete kohvirite kandmise, raskuskangi tõstmise, karusselli tõstmise ja raskustega trepilkäimise alad. Võitja selgub punktisummade kokkulugemisel.

Spordimaailma ühe showlisema ala võistlusele on võimalik tulla kohapeale kaasa elama Kalevi Spordihalli 16. oktoobril algusega kell 15.00

Rammumeeste võistlused on viimastel aastatel kogunud suurt populaarsust ning seda arvestades on seekordsele showle võimalik pileteid osta ka eelmüügist Piletilevis hinnaga 50 ja 100 krooni ning lastele kuni 7 e-a tasuta.

Autor: EPRÜ