1. detsember 2010

Fitness.ee ja Sparta esindatud – TEEVIIT 2010

Seekordsel TEEVIIT messil on esindatud lisaks kõikvõimalikele koolidele ja edasiõppimist pakkuvatele asutustele ka Fitness.ee ja Sparta Spordiklubi, kes propageerivad tervislike eluviise ja kutsuvad noori sportima.

Kõigi kolme päeva jooksul kui mess toimub on võimalik tegeleda erinevate spordialadega ja saada osa järgmistest tegevustest: Lamades surumine korduste peale (poistel kangiraskus 40kg ja tüdrukutel 20kg), sõudeergomeetril sõudmine distantis pikkus 100m nii poistele kui tüdrukutele, täpsusvise saalihoki väravale, löögikiiruse mõõtmine radari abil.

Demonstratsioonesinemised Sparta taipoksijatelt, nõuannete jagamine messi külalistele.

Freestyle slaalomi trikiuisutajad näitavad oma oskusi.

Sparta/Fitshopi kiirviktoriin, mille kõigi osavõtjate vahel loosime välja 10 korra kaardi Spartasse ja üllatuskingitusi Fitshopilt.

Sparta zumbatiigrid ja showtantsu tüdrukud esinevad messi pealaval laupäeval kell 13-13.15.

Uue spordiala Athletic Fitness tutvustamine, kohal on ala pioneerid Indrek Viska ja Martin Münz.

Uute Fasti Dietmix ja Sports Protein batoonide degusteerimine.

Lisaks osavõtule saate juba ainuüksi osalemise eest Fitness.ee 100 kroonine kinkekaardi ja tasuta Sparta spordiklubi pääsme! Tule ja võta lihtsalt sportimisest osa ja saa seeläbi premeeritud.

Kes aga ise sportida ei soovi, siis on sul võimalik lasta ennast tasuta pildistada Fitness.ee foonil koos esikulturist Ott Kiivikase, Girl Power of Fitness tüdrukute või siis omaenda sõpradega. Fotograafiks ei keegi muu kui tippfotograaf Kaspar Saaremets.

Noorte infomessi TEEVIIT korraldamise idee sai alguse aastal 1994 ning sellest ajast alates on messi korraldanud Eesti Noorsootöö Keskus (algselt Eesti Noorsoo Algatuskeskus).

Seitsmeteistkümnes TEEVIIT on interaktiivne, meie eesmärk on pakkuda mitmekülgset teavet õppimisvõimaluste, koolituse, täiend- ja ümberõppe võimaluste, karjääriplaneerimise, vaba aja veetmise, metoodiliste materjalide, tööhõive ja kõige muu kohta, mis puudutab tulevase elu planeerimist.

Lisaks noortele pöörame tähelepanu ka kõigile teistele, kes vajaksid infot edaspidiste otsuste langetamisel, olgu selleks edasiõppimise või enesetäiendamise soov.

Mess on avatud : 2.-3. detsember 10.00-18.00
4. detsember 10.00-16.00

Piletite hinnad eelmüügist/kohapeal: õpilane 30.-/35.- krooni
täiskasvanu 40.-/45.- krooni

Eelmüügi piletid on saadaval Piletilevi kassadest ja Internetist

Jooksvalt toome teieni otsereportaazi kohapeal toimuvast Fitness.ee foorumi kaudu!

Autor: Fitness.ee