4. veebruar 2011

Taavi Koovit- kolmekordne kullamees!

Need tulemused olid ja jäävad nüüd minevikuks.
Taavi Koovit kroonitakse 2010 aasta Euroopa Meistriks!

Palju õnne!

2010 juuni kuus Donetskis(Master EM) võidetud kuldmedali kohta ütles Taavi, et see oleks ilus lõpp. Kuld tuli kindlalt, kuid nüüd lisandub sellele ka Euroopa meistritiitel. Kas see on Taavi arvates veelgi parem lõpp või lükkab Käpa(T.Koovit-toim) hoopis suurema hooga trenni ning võistlustele valmistuma?

Taavi on olnud juba nooruspõlvest saati heas vormis, kuid see ei tähendaks, et võistluseelselt ei tuleks pingutada. Tuleb ja suures stressis igatseb alati Taavi, et saaks ka teiste inimeste, mitte ainult enese peale mõelda. Et saaks sõpradega maha istuda ja küsida, kuidas neil läheb.
Kas Taavi on valmis veel ette võtma võistlusettevalmistust?

Taavi ise oli 100% kindel, et kui esikoht oleks läinud dopingukontrolli oleks tema tulemus ka tühistatud. Tänase päevani ei teadnud Taavi ise, et esikoht võetigi dopingukontrolli, kuid uudis tegi teda äärmiselt õnnelikuks, mida kindlalt saab välja lugeda Taavi vastusest: “Nüüd tahaks trenni minna!”

“Ongi jah?!.. Täitsa lõpp”, rõõmustas Taavi uudist kuuldes.

[pilt=5987]
Taavi Koovit Euroopa Master meistrivõistlustel, 21.juuni 2010, Donetsk

Uudis IFBB uudiskirjast [url=http://www.ifbb.com/newsletter/detail.php?id=9700&date=2011-02-01&language=english&prov=index]SIIN.[/url]

Autor: Toimetus