9. veebruar 2011

Heategevusüritus Pärnu Spordihalli heaks

Juba sel laupäeval, 12.veebruar toimub Pärnus heategevuslik spordiüritus

Tõmbame Spordihalli uuesti käima

Kimberi Klubi korraldab sel laupäeval 12.02.2011, algusega kell 12.00 sportlikku jõutõmbe ürituse, et aidata kaasa Spordihalli sissekukkunud väikese saali taastamistöödele.

Kohale on oodatud nii jõusaalide külastajad kui ka lihtsalt huvilised, kes tahaksid teada palju nende kehas rammu on. Eelregistreerimist ei ole.

Toimumiskohaks on Spordihalli Jõusaal kus iga huviline saab proovida kui rasket kangi ta jõuab maast lahti tõmmata. Tegemist on siis jõutõstmise ühe võistlusalaga. Sooritus on äärmiselt lihtne, tuleb lihtsalt võtta põrandal olevast kangist kinni ja ennast sirgu ajada (üles peakohale ei ole vaja kangi tõsta). Mingeid reegleid ega erinõudmisi ei ole.

Alustuseks on kangi raskuseks 50kg. Kui kõik soovijad on selle raskuse ära proovinud, lisatakse kangile 5kg, mida saavad taas kõik proovida, kellel tahtmist on. Ja nii läheb kang järjest rskemaks kuni viimane tõmme saab sooritatud. Katsete arv ei ole piiratud. Igaüks võib sooritada nii palju katseid kui soovib.

Üritus on heategevuslik. Kogutud osavõtumaksu (2 EUR/osaleja), anname spordihallile, et omalt poolt aidata väikese saali taastamistöid. Kõik osalejad saavad tänukirja kus on peal ka tema parim tulemus. Lisaks saavad tõmbajad ka tasuta ühekordse külastuse Kimberi Klubi Spordihalli jõusaali.

Info: Ain Kimber 51 970 938

Autor: Toimetus