28. veebruar 2011

Tantsupalavik vol. 5 Pärnus

Taas on aeg tantsukingad kapist välja võtta!

12. märtsil 2011 kell 12.00 toimub “Tantsupalavik vol. 5” Pärnu Spordihallis (Riia mnt.129).
Tegemist on Tantsupalaviku sariüritusega, kus pakume valikut erinevaid põnevaid tantse ja tantsulisi treeningstiile, mida kõik saavad ise proovida, et leida endale sobivaim. Ootame kõiki tantsuhuvilisi, nii neid kes soovivad lihtsalt uusi stiile proovida, kui ka neid kes soovivad õppida kogenud treeneritelt midagi uut ja põnevat. Programm on koostatud nii, et eelteadmised tantsustiilidest ei ole olulised – loeb ainult tahtmine rõõmsa tujuga kaasa tantsida!

Sel korral pakume midagi tõelistele tantsugurmaanidele – midagi tõeliselt uut ja põnevat Eestis – videoclip-dance! Ja nüüd ka esmakordselt Pärnus, koos väärt professionaalse treeneriga USA´st- Jene Walker’ga. Kes meist ei oleks kordki unistanud tantsida nii nagu seda muusikavideotes tehakse? Nüüd on see võimalus, tule proovi ja vii oma unistus ellu!

Jene on töötanud erinevate maailmakuulsate artistidega nagu Destiny’s Child, Brian McKnight, Pink ja Brandy. Osalenud mitmetes teleshow’des – The Grind(MTV), National Body Challenge (Discovery Channel), Too Legit (VH1), The MC Hammer Story ning 2006. aasta hooaja So You Think You Can Dance saates.

Veel on võimalus avastada enda jaoks Bodyjami võlu ning loomulikult ei saa me naistepäeva järgselt jätta proovimata midagi eht naiselikku – strip-dance! Põdema ei pea oma keha pärast, kuna riided seljast ei lenda ja kuidas muidu neid õigeid nõkse teada, kui ei õpi profi juhendamisel?

Päeva lõpetamiseks pakume veel boonusena veidi rahulikumat treeningstiili, mis viib keha ja vaimu kenasti tasakaalu – bodybalance´it.

Treenerid on valitud parimatest parimad ja lisaks on kohal ka üllatusesinejad. Oma tervislikke ja põnevaid tooteid tutvustavad vaheaegadel ka Oriflame ja võimalus on proovida ka toidukorra asendajat Dietmixi.

Päevakava
Kell 12.00-12.05 Avasõnad ja päevakava tutvustus.
Kell 12.05-13.30 Videoclip-dancingu õpetus Jene Walker / DancAct (midagi tõeliselt uut ja põnevat tantsusõpradele, sest kes ei sooviks osata popstaaride lahedaid tantsusamme?)
Kell 13.30-13.45 joogi- ja puhkepaus koos üllatusesinejatega.
Võimalus tutvuda erinevate tervislike toodetega Oriflame´ilt.
Kell 13.45-14.45 Bodyjami õpetus Tiina Sarapuu / Fittest (väike jam käib ikka tantsu juurde!)
Kell 14.45-15.00 joogi- ja puhkepaus koos üllatusesinejatega.
Võimalus tutvuda toidukorra asendaja Dietmix´iga.
Kell 15.00-16.00 Stirp-Dance õpetus Liina Randpere (väga naiselik tantsustiil, mis kulub ikka marjaks ära. NB! Riideid seljast ära ei võeta!)
Kell 16.00-16.15 joogi- ja puhkepaus.
Võimalus veel tutvuda põnevate ja uudsete toodetega.
BOONUS neile, kel veel jaksu on!
Kell 16.15-17.15 Bodybalance, Liina Randpere juhendamisel (hea võimalus veel keha ja vaim tasakaalu viia ja panna päevale vahva punkt.)
Kell 17.15 Lõpusõnad ja võimalus ööklubisse või koju õpitut katsetama minna.

Korraldaja jätab endale õiguse päevakavas olevate tantsustiilide järjekorda muuta.
Kaasa võtta hea tuju ja mugavad riided ning jalatsid.
Osalejate arv on piiratud, seega on oluline ennast võimalikult vara registreerida!

Tantsupalaviku osalemistasu
registreerides ajavahemikul 17.02.11 – 28.02.11 13 EUR
registreerides alates 01.03.11 või kohapeal 16 EUR

Seltskondadele alates 7-mest osalejast erihind! Küsi lisa [mail=info@act.ee]info@act.ee.[/mail]

Registreerinuks loetakse osalejad, kes on täitnud registreerimisankeedi ning on tasunud osavõtutasu. Kõigile saadetakse osaluse kohta kirjalik kinnitus e-mailile.

Ülekanne teha SEB a/a 10220192220225, saaja Action Keskus MTÜ, selgitusse märkige Tantsupalavik ja osaleja(te) nimi(ed).

Kohapeal pääsete sisse registreeringu numbri või nime alusel.
NB! Kui juhtub, et mingil põhjusel osaleja ei saa siiski isiklikult osa võtta, siis osalustasu ei tagastata, kuid tal on õigus kuni 24h enne üritust kirjaliku teatamise korral (e-mailile info@act.ee) enda asemel saata teine osaleja.

Tantsupalaviku korraldaja: Act Management OÜ koostöös Action Keskuse MTÜ´ga.
Lisainfo tel:443 6639 või 506 5384, [mail=info@act.ee]info@act.ee[/mail].

Autor: Toimetus