13. oktoober 2011

Läbi aegade parim tulemus maailmameistrivõistlustel

Fitnessi maailmameistrivõistlustel Serbias, Nov Sadis võitis Oleg Anissimov maailmameistri tiitli, Natalia Nazarenko-Kiivikas saavutas tihedas konkurentsis hõbemedali.

Tegu on läbi aegade parimate tulemusega, mida on näidatud Eesti sportlaste poolt IFBB fitnessi maailmameistrivõistlustel!

Suur aitäh sportlastele ja nende treenerile Ott Kiivikasele!

Rohkelt pilte ja kommentaare: [url=http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=34218&pid=319551&st=200&#entry319551]siin[/url]

Pildil: Oleg Anissimov, IFBB president Dr. Rafael Santonja, Natalia Nazarenko-Kiivikas

[pilt= 6937]

Novembris 19. – 20. Tallinnas, Nokia Kontserdihallis toimuvatelt maailmameistrivõistlustelt klassikalises kulturismis ja maailma karikavõistlustelt kulturismis, bodyfitnessis ja fitnessis loodame samuti Eestile rohket medalisaaki, iga üks meist võib selleks kaasa aidata, ainuüksi oma kohalolekuga toetad meie sportlasi! Elagu Eesti!

Eesti fitnessi koondis osaleb sellel nädalavahetusel 14.10. – 17.10 Serbias, Novi Sadis toimuvatel maailmameistrivõistlustel naiste fitnessis, bodyfitnessis ja kulturismis ja meeste fitnessis.

Eesti koondist esindavad neil võistlustel:Natalia Nazarenko – Kiivikas fitness +163cm ja meeste fitnessi avatud kategoorias Oleg Anissimov.

See hooaeg on meie fitnessisitidele ja kulturistidele olnud üliedukas. Mäletatavasti krooniti Natalia kevadel absoluutseks Euroopa meistriks fitnessis ja lisaks võitis maineka Baikal Grand Prixi, seljatatedes seal kolme viimase aasta maailmameistrid. Oleg Anissimov võitis kevadel fitness EM -l hõbemedali.

Olegile on see esimene etteaste maailmameistrivõistlustel, Natalia on osalenud varem juba 5 korda MM –l ja parima koha saavutas ta 2010a. kui saavutas 4. koha. Seekord on mõlemad sportlased vaieldamatult pretendendid kõrgetele kohtadele ja miks mitte ka kõige kirkamatele medalitele.

Oleg ja Natalia treenivad Tallinna spordiklubis Reval – Sport.
Treenerina saadab sportlasi MM -l Ott Kiivikas.

Delegatsioon lahkub homme (reede) varahommikul kell 6.10 lennuga Budapesti ja sealt edasi bussiga Novi Sadi.Laupäeval 15.oktoobril toimuvad eelvõistlused ja 16.oktoobril finaalid 6 parima sportlase osavõtul igas kategoorias.

Reportaaz ja info võistlustel toimuvast tuuakse operatiivselt kohale läbi www.fitness.ee portaali foorumi:[url=http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=34218&pid=319261&st=60&#entry319261] siin[/url]

Autor: Toimetus