5. juuni 2012

Kaalulangetamine koos Chris Powelliga!

Kaalulangetamine ei pea olema raske ja sa ei pea tundma nälga. Chris Powell’i programm on nüüd Eestisse jõudmas.

Chris Powell on televisioonist tuntud kaalualandamise spetsialist ning bestselleri „Choose to Lose: The 7-Day Carb Cycle Solution” autor. Chris on oma ebatraditsiooniliste võtetega tervislike eluviiside harrastajate seas lõõnud üksjagu lained, muutudes seeläbi uute tervisespetsialistide hübriidi asutajaks. Chris on köitnud tähelepanu kõige suurema ja kiireima loomuliku kaalulangetusega, mis iial dokumenteeritud. Nimelt muutis Chris ühe mehe elu, aidates tal kaotada 182 kg 26 kuue jooksul. Chrisi järeleandmatu soov aidata teist inimest võitis kogu Ameerika südame, kui ta rääkis sellest loost sellistes saadetes nagu The Oprah Winfrey Show, The Dr. Oz Show, 20/20, The View, kui ka TLC ühe tunnises dokumentaalfilmis: [url=http://www.fitshop.vemma.eu/bode/chris-powell.html]vaata siin[/url].

Vemma Bod•ē 12-nädalane muutus on innovatiivne toitmumisplaan, mis on mõeldud koostoos Vemma Bod•ē toodetega kehas esile kutsuma muutusi. Toitumisplaan näeb ette väiksemate toidukoguste tihedamat söömist, andes teile seeläbi nälja ja puuduse asemel rahulolutunde.

Iga toitumistsükkel kestab seitse päeva, mida võib vaadelda kui verstaposti, milleni te peate jõudma. Samas saate paindlikult toituda, valides terve rea toitude seast, mille söömist te naudite. Kogu muutumise taga peitub mitmekesisus, kuna peagi hakkate keskenduma õigete valkude ning õigete süsivesikute söömisele, andes seeläbi taganttõuke lihasmassi kasvule ning hoides oma ainevahetuse kõrgetel tuuridel. Aeg-ajalt võite siiski enesele üht-teist lubada.

Detailne plaan on üleval [url=http://www.fitshop.vemma.eu/bode/plan.html]siin[/url].
Lisaks Bod-e Burn’ile, mida tarbitakse 2 x 245ml päevas, on välja töötatud veel Bod-e Cleanse organismi puhastamiseks ja Bod-e Rest unehäirete kõrvaldamiseks.

Programmiga kaasneb:
1) Bod•ē treeneritugi
2) Isiklik Bod•ē veebileht
3) Bod•ē mobiilirakendus (iPhone & Android)

Euroopa testgrupis osales 60 inimest ja koos võeti 12 nädalaga alla 400kg. Üks osaleja oli ka Eestist, kes kaotas üle 7kg. Kasutajate tunnistused leiad [url=http://www.fitshop.vemma.eu/bode/success-stories.html]siit[/url].
Bod-e toodete eeltellimine on juba avatud ja seda saab teha Fitshopi Vemma lehelt: [url=http://www.fitshop.vemma.eu/]kliki siia[/url].
Tooteid hakatakse tarnima alates 4.juunist 2012.
Vemma toodete tavatellimisel, toob DPD kuller kauba kohale 3 tööpäeva jooksul.
Vemma [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/35900-vemma/page__hl__vemma__fromsearch__1]Fitness.ee foorumis[/url]

Autor: Bod•ē