26. veebruar 2013

Egle Eller-Nabi Arnold Amateur finaalis Columbuses, USAs

Egle Eller-Nabi võistleb sel nädalavahetusel Arnold Classic World võistlustel Columbuses, Ohio osariigis. Egle on esindamas Eestit bikini-fitness kategoorias.

Egle on ainuke ja esimene eestlane, kes kutsutud võistlema Arnold Amateur võistlustele. Egle kutsuti võistlema Ohiosse tänu Arnold Europe võistlustelt saadud pronksmedalile. Egle sai kutse alles veel sel aastal 16. jaanuaril, seega ettevalmistuseks anti 6 nädalat.

Vigastusest ja haigusest hoolimata on Egle kohal Ohios, et juba täna astuda lavalaudadele Bikini fitness kategoorias. Egle jõudis eelvõistlustelt 10-ne parima sekka finaali, bikini-fitnessi finaalid toimuvad laupäeval.

Arnold Amateur võistlustel on bikini-fitnessi kategooriaid koguni 6. Egle võistleb Bikini E kategoorias, kus oli kokku 30 bikini-fitnessisti. Võistlustele on kokku sõitnud 177 bikini-fitnessisti.

[pilt=8728]
Egle Eller-Nabi pildil vasakpoolseim

Egle võistlusvorm on Ingrid Romero bikiinikollektsioonist. Liitu võistlustega foorumis, [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/36709-arnold-classic-and-arnold-amateur-2013/page__view__findpost__p__365983]siin[/url].

[pilt=8729]
Egle Eller-Nabi pildil keskel

Arnold Amateur võistlused toimuvad Columbuses, Ohios, Ameerikas, 28. veebruar – 2. märts. Võistluste ametlik koduleht: [url=http://arnoldamateur.com/]www.arnoldamateur.com[/url]

Autor: Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit