25. märts 2013

EKFL määrus: kuidas pääseda rahvusvahelistele võistlustele

Suurendamaks selgust sportlaste lähetamisel 2013 a. maailma- ja Euroopa meistrivõistlustele, arutas EKFL-i juhatus seda küsimust 20.02.2013. koosolekul ja võeti vastu otsus:

Õiguse kandideerida lähetusele EKFL-i kulul (so sõidukulud + osalustasu kuni 150.- EUR) saavad sportlased, kes on saavutanud MM-l või EM-l 1.-6.koha. Kui kandidaate on rohkem, kui EKFL suudab finantseerida, otsustatakse sõitjad igal üksikul juhul personaalselt, rakendades (eelkõige) sportlikku printsiipi. Veteranide kategooriates võistlejatele EKFL kulutusi ei kompenseeri.

EKFL ei sea piiranguid osalemiseks MM ja EM võistlustel, kui võistlejad ise oma sõitu finantseerivad. Vastupidi—EKFL näeb tiitlivõistlustel osalemises olulist stiimulit sportlastele ja kutsub klubisid üles oma võistlejaid toetama.

Enda osalussoovist palume sportlasi teada anda, et EKFL saaks õigeaegselt ülesandmise vormistada. Ülesandmiste tähtajad on määratud võistluste juhendites (leitav [url=http://www.ifbb.com/calendar.php]www.ifbb.com[/url] alt). Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu kontaktid leiad siit: [url=http://ifbb.ee/?Page=0]www.ifbb.ee[/url]

NB! Määrus kehtib kõikide välisvõistluste korral, millele ülesandmine käib läbi Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu. Ametlikku IFBB võistluskava vaata siit: [url=http://www.ifbb.com/calendar.php]www.ifbb.com[/url]

Autor: Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit