21. oktoober 2013

Laupäeval toimub Tallinnas Baltikumi suurim fitnessüritus – Les Mills Fitness Explosion

7. detsembril toimub Tallinnas, Audentese Spordikeskuses, käesoleva aasta võimsaim fitnessüritus Baltikumis – Les Mills Fitness Explosion 2013. Üritus on mõeldud kõikidele spordisõpradele, kes peavad lugu aktiivsetest ja tervislikest eluviisidest.

Les Mills on Uus-Meremaalt pärit suurim ja populaarseim rühmatreeningute viljeleja maailmas. Les Mills on loonud 13 rühmatreeningut, mida külastavad iganädalaselt miljonid inimesed üle kogu maailma, rohkem kui 70 riigis ja 13 000 spordiklubis.

Kogu laupäevase päeva vältava ürituse jooksul on osalejatel võimalus proovida erineva suunitlusega Les Millsi rühmatreeninguid. Rühmatreeninguid asuvad läbi viima ürituse tarvis spetsiaalselt Eestisse kutsutud Les Millsi staar-treenerid. Ürituse teeb eriliseks ka tema mastaapsus. Kui tavalises rühmatreeningus on osalejaid keskmiselt ca paarkümmend, siis käesoleva ürituse raames on igasse rühmatreeningusse oodata mitusada osalejat! Osalejaid on oodata lisaks Eestile ka Lätist, Leedust ning Põhjamaadest.

See on ainulaadne võimalus kõikidele rühmatreeningute fännidele, kogeda sünergiat, mille tekitavad Les Millsi staar-treenerid üheskoos sadade osalejatega. See saab olema midagi palju enamat, kui tavaline rühmatreening spordiklubis! See on tõeline energiapomm, mille panevad plahvatama inspireerivad treenerid, kaasahaarav muusika ning sajad fitnessi fännid üheskoos! Tule ja koge rühmfitnessi selle kõige kõrgemal tasemel!

Piletid saadaval [url=http://www.piletilevi.ee/est/piletid/sport/kulturism_ja_fitness/?concert=133826]Piletilevist[/url] ja suuremates spordiklubides üle Eesti. Pileti puhul on tegemist päevapiletiga, mis kehtib kõikides treeningutes.

Pilet kuni 7. novembrini 15 eurot, hiljem 19 eurot.

Rohkem infot ürituse kohta leiate Facebooki lehelt – [url=https://www.facebook.com/events/446204902163112/?fref=ts]Les Mills Fitness Explosion 2013[/url]

Kohtume Les Mills Fitness Explosionil!

Autor: Les Mills Nordic AB