12. november 2013

Imre Vähi, Taavi Merisalu ja Peep Reinart võistlevad sel nädalavahetusel klassikalise kulturismi MM-il

Imre Vähi, Taavi Merisalu ja Peep Reinart võistlevad sel nädalavahetusel Austrias klassikalise kulturismi maailmameistrivõistlustel.

Eesti klassikalise kulturismi koondis kuhu kuuluvad Imre Vähi, Taavi Merisalu ja Peep Reinart, stardib sel reedel Austriasse, et võistelda seal toimuvatel klassikalise kulturismi maailmameistrivõistlustel. Võistlustulle astuvad mehed 16. novembril kell 10.00, mil toimuvad eelfinaalid ning edasipääsemise korral võisteldakse finaalides, mis toimuvad 17. novembril algusega kell 14.00.

Taavi Merisalu ja Peep Reinarti jaoks on tegu suurvõistluse debüüdiga. Imre Vähi varasemad kõrgeimad saavutused on olnud aastatel 2005 ja 2010 Euroopa meistrivõistluste pronks. Maailmameistrivõistlustel on Imre korduvalt pääsenud ka finaali ning loodab sel korral enda senist tulemust parandada.

[pilt=9754]Vasakult paremale: Imre Vähi, Taavi Merisalu ja Peep Reinart

[pilt=9753]Imre Vähi 11. novembri vormikontroll

Võistlejaid saadab Ott Kiivikas.

Ühes klassikalise kulturismi maailmameistrivõistlustega toimub ka enda kategooriatest väljajäänute vahel avatud kulturismivõistlused ja samuti toimub Austrias bikiini fitnessi maailmakarikaetapp.

Jälgi võistluste kajastust Fitness.ee foorumi vahendusel: [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/37303-ifbb-classic-bb-world-championships-2013/]IFBB Classic BB World Championships 2013[/url]

Klassikalise kulturismi maailmameistrivõistlused ja bikiini fitnessi maailmakarikaetapp toimuvad 16. – 17. novembril Sankt Pöltenis Austrias. Võistluste korraldaja on [url=http://www.ifbb-austria.at/]Austria Kulturismi ja Fitnessi Liit[/url]. Võistlused toimuvad ametlike IFBB reeglistike alusel.

Autor: Toimetus