9. detsember 2013

Nädala uudised 50/13 – Kõik jõulupakid leiad FitShop veebipoest juba pakituna!

Kõik jõulupakid leiad FitShop veebipoest juba pakituna!

On Sinu eelistusteks magus maius, näksid, shotid või vitamiinid… Sinu lemmikud on valmis pakitud ja ootavad Sind FitShopis! Sind ootavad Vitamiinipomm, Shotikombo, Klassikaline hitt, Snäkikombo, Magus maius ja Kingitus suusahundile.
[url=http://fitshop.fitness.ee/joulupakid/1/]Vali välja enda jõulupakk![/url]

Les Mills Fitness Explosion 2013 Fitness.ee galerii

Laupäeval, 7. detsembril toimus Audentese Spordihallis aasta suurim Baltikumi fitnessüritus – Les Mills Fitness Explosion 2013. Kohal olid ka nii FAST kui ka Olimp, kes mõlemad esitlesid tuntud sportlastega enda hitt-tooteid ning andsid külastajatele proovimiseks uusi toidukorraasendajaid ja näkse. Fitness.ee fotograaf, Kaspar Saaremets, oli kohal, et aasta suursündmust jäädvustada. Üleval on Fitness Explosion 2013 galerii, kus on üle poolesaja kvaliteetse spordipildi.
[url=http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=575883]Otsi end piltidelt![/url]

Better Bodies kvaliteetsed treeningrõivad on hea tuju allikaks!

Better Bodies on Rootsi kaubamärk, mis pakub treeningrõivaid ja treeningaksessuaare nii meestele kui ka naistele. Tänases artiklis pühendume naiste rõivastele. Meie tänasteks lemmikuteks on ümber tagant lukuga trennipüksid Fitness Long Tights koos sobivat tooni topiga Fitness Rib T-back.
[url=http://www.fitness.ee/artikkel/1522/better-bodies-kvaliteetsed-treeningroivad-on-hea-tuju-allikaks]Mida kanda treeningsaalis? Vaata järele![/url]

Registreeru võistlusele Tallinna Käsi 2014

Eesti suurim professionaalne käesurumisvõistlus Tallinna Käsi 2014 toimub seekord 11. jaanuaril. Võistlusele Tallinna Käsi 2014 on oodatud kõik, kes soovivad ennast proovile panna ning nautida seda kaasahaaravat spordiala. Võistlusele on registreerunud käesurujad üle kogu Eestimaa. Ootame ka külalisi Soomest, Lätis, Gruusiast, Venemaalt. Meestele oleme loonud sellel aastal kolm kaalukategooriat ja ka naistele ühe. Võistlus on kõigile tasuta, samas oleme igale kaalukategooriale välja pannud rahalise auhinna.
[url=http://www.fitness.ee/uudis/5571/tallinna-tugevaim-kasi-tallinna-kasi-2014-voistlusel-sel-aastal-rahalised-auhinnad]Registreeru võistlustele[/url]

Viieaastane Sparta on tõeline spordi selvehall. Loe liikmete arvamusi ja võida 30-päeva kaart!

Tänavu enda viiendat sünnipäeva tähistav Sparta spordiklubi on aastate jooksul muutunud lihtsalt jõusaalist ning rühmatreeningute pakkujast tõeliseks spordi selvehalliks. Sparta trumpideks on endiselt Eesti avaraim jõusaal ning rohkem kui 100 tundi rühmatreeninguid nädalas.
[url=http://www.fitness.ee/uudis/5568/viieaastane-sparta-on-toeline-spordi-selvehall-loe-liikmete-arvamusi-ja-voida-30paeva-kaart]Milline on viieaastane Sparta klientide treenijate silme läbi?[/url]

Funktsionaaltreening – tuleviku spordialad

Fitnessimaailm suundub järjest enam funktsionaalsemasse suunda, järgmiste aastate trendideks võibki lugeda Ameerika ja Inglismaa spordiülikoolide uuringute põhjal funktsionaalsed treeningud nagu CrossFit, TRX, P90X. Nagu mujal maailmas, on ka Eesti spordiklubides järjest enam näha tunniplaanides funktsionaalseid treeninguid. Spordikeskuses TERAS on olemas funktsionaalsete treeningute jaoks spetsiaalne saal – Queenax.
[url=http://www.fitness.ee/artikkel/1521/funktsionaaltreening-tuleviku-spordialad]Tutvu uute kaasahaaravate treeningvõimalustega[/url]

Saad Jõuvanalt kingituse, kui ostad FitShopist või Sportlandist vähemalt 50€ eest FAST toidulisandeid!

Ostes Sportlandist, FitShopist või FitShop veebipoest toidulisanditetootja FAST tooteid vähemalt 50€ eest, saad kingituseks tasuta FASTi kreatiin 300g. Kampaania kehtib, kui Sinu 50€’ne ostukorv sisaldab vaid FASTi tooteid. Kampaania kehtib kõikides FitShoppides ja Sportlandides.
Vali oma FASTi tooted siit: [url=http://fitshop.fitness.ee/otsing/0/search/FAST/]FitShop.ee[/url]

Fitness.ee – tervis, jõud, ilu!

Autor: Toimetus