9. jaanuar 2014

Fightland täna algusega kell 18.00 Keila Tervisekeskuses!

Eesti parim taipoksija Mirkko Moisar, kes alles septembris alistas Xplosion Estonia raskel 8-mehe turniiri finaalis Edvin-Erik Kibuse, on oktoobri lõpust saati treeninud Taimaal Chiang Mai nimelise linnakese taipoksi treeninglaagris. Nüüd on mees Eestis tagasi, et koostöös Tai partneritega alustada Eestis uue võistlussarjaga Fightland, milles ta ka ise üles astub. Seekordne üritus toimub 19.01.14 Keila Tervisekeskuses algusega kell 18.00.

Fightland on üritus, mida sponsoreerib Tai võitlusspordi varustuse tootja TOP KING, mille tooted on peagi saadaval ka Eestis. Üritusesari saab olema noorsportlaste ning tulevaste tähtede hüppelauaks suurele areenile nagu Xplosion Estonia ning selle promootorite muud välismaised võistlused. Õhtu jooksul saab näha 8 matši K-1 reeglite järgi, millest võtavad osa erinevad Eesti võistlejad ning õhtu tipphetke moodustavad neist järgmised kolm:

Mirkko Moisar (EST/Team Moisar) vs Guillermo Valpoort (NED/Vos Gym Amsterdam) – 70 kg, K-1 reeglid, 5×3 min
Vaata Moisari vastast võistlemas [url=http://www.youtube.com/watch?v=Rd3hDyYXFNI]siit[/url].

Rustam Gurbanov (EST/Garant) vs Martynas Danius (LT/K1 Academy) – 64 kg, K-1 reeglid, 5×3 min
Vaata Gurbanovi vastast võistlemas [url=http://www.youtube.com/watch?v=w6xqgpzuFLc]siit[/url].[pilt=9965]

Nikita Mihhailovski (EST/EAK) vs Zaur Dzavadov (LV) – 76 kg, K-1 reeglid, 3×3 min (+extra round)
Vaata Mihhailovski vastast võistlemas [url=http://www.youtube.com/watch?v=cpvhvc9q1fk]siit[/url].[pilt=9964]

Õhtut juhib Rumal Noorkuu laulja Rein Kahro!

Moisar on teinud üsna aukartustäratava comebacki peale pikka vigastust, mis hoidis teda võistlemisest ja treenimisest eemal pea terve aasta. See näitab, et mehel on jätkuvat tahet ning annet teha häid tulemusi ja viia Eesti taipoks maailmakaardile. Seekordse vastase näol ei ole tegemist sugugi papist mehega, sest teatavasti tulevad Hollandist Euroopa parimad taipoksi ja K-1 võitlejad. Mees ise ei välista võimalust lähitulevikus vastu võtmast ka juba tõsisemaid tiitlimatše.

Autor: Team Moisar