25. märts 2014

Kohvik Mamo kutsub üles jagama retsepte valgupulbritega valmistatud toitudest ja jookidest!

Kohvik Mamo töötab välja sportlastele ja tervislikust eluviisist lugu pidavatele inimestele eritoite, mille valmistamisel kasutatakse [url=http://fitshop.fitness.ee/]FitShopis[/url] pakutavaid erinevate maitsetega valgupulbreid.

Kui Sul on mõni põnev retsept, mida arvad, et Mamo külastajad samuti armastaksid, siis jaga oma retsepti meiega. Laekunud retseptid katsetatakse läbi ning parimad toidud ja joogid lisatakse Mamo menüüsse.

Kõik retseptid on väga oodatud e-mailile [mail=toimetus@fitness.ee]toimetus@fitness.ee[/mail]

Kohvik Mamo

Kusagil pole kirjas, et kiirtoit peab olema rämpstoit… Keegi pole öelnud, et ajapuudusel tuleb süüa midagi maitsetut või lausa kahjulikku…

Ja kui Sa ikka veel ei usu, siis päris Tallinna kesklinnas ootab Sind Mamo – esimene täisväärtusliku ja tervisliku kiirtoidu kett Eestis.

Mamo põhimõtted:

Söö terviseks! – Mamo toit on täisväärtuslik, värske ja tasakaalustatud. Just selline nagu Su keha vajab.

Värskus otsustab kõik! – Meie Mamos usume, et tõeliselt maitsev toit peab olema igas mõttes värske. Selleks teeme kõik oma salatid, supid ja praed igal hommikul juba päris varavalges saabunud värskest toorainest.

Maiustamine pole patt – Mamo pagar kasutab küpsetistes valdavalt täisterajahu, ainult “häid” rasvu ning suhkru asemel looduslikku magusat nagu banaan, porgand, peet, kuivatatud puuviljad ja mesi.

Ise tehtud, hästi tehtud – Kõik Mamo toidud valmivad algusest lõpuni Mamo köögis. Nii saame lubada, et kõik see, mis Sinu lauale jõuab, on tõepoolest värske, täisväärtuslik ja ei sisalda ühtegi lisaainet.

Taimetoit on toitev toit – Meie Mamos peame väga lugu taimetoidust, sest see on maitsev, toitev ja lisaks ka keskkonnasõbralik.

Ära söö maailma ära – Meie tooraine on hooajaline ja nii palju kui võimalik ka kodumaine. Eksootilisema tooraine puhul jälgime muuhulgas sedagi, kuidas toit Eestisse saabub. Näiteks kõige kaugem tooraine, mangopüree, tuleb meile laeva ja mitte lennukiga. Mamo pöörab tähelepanu ka keskkonnale. Nii oleme oma söögikohtadesse paigaldanud valgusandurid, sisekujunduses aga kasutame armsaid ja ebatäiuslikke “teise ringi” materjale.

Mamo: “ootame Sind mõnusa valguse ja kõhusõbraliku toiduga Mamosse Liivalaia tänaval, Tornimäe Ärikeskuses ning Roosikrantsi Šveitsi majas.”

Liivalaia Mamo avatud: E-R 8.00 – 18.00
Tornimäe Mamo avatud: E-R 8.00 – 17.00
Roosikrantsi Mamo avatud: E-R 8.00 – 18.00

Autor: Toimetus