3. aprill 2014

Nädalavahetusel toimuvad Lõunakeskuses Raju demopäevad

Sel reedel ja laupäeval toimuvad Tartus Lõunakeskuses Eesti sportliku vabavõitluse liiga Raju demopäevad.

Keskuses pannakse üles Eestis ainulaadne sportliku vabavõitluse puur, kus valmistuvad saabuvaks Rajuks Ott Tõnissaar, Henri Hiiemäe, Jüri Jõgiste ja teised võitlussportlased. Demopäevade külastajad saavad ka ise osaleda sportliku vabavõitluse treeningutel.

“Raju toimub seekord küll Tallinnas, aga demopäevad viime ikkagi läbi Tartus. Loodame, et teravad elamused demopäevadelt pakuvad ka tartlastele motivatsiooni Tallinnasse saabuvale Rajule tulla. Demopäevadel jätkub tegevust igaühele: kes puuri ronida ei julge, saab osa võtta väljakutsetest puuri kõrval,” rääkis demopäevadest Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar.

Lisaks näidistreeningutele toimub reede õhtul Lõunakeskuses maadlusklubi Englas lastegrupi treening ja laupäeval naiste MMA-seminar. Puuri kõrval jagavad kogemusi spordialaga tegelejad, samuti saab end proovile panna sangpommi rebimises ja kaikapüüdmises.

Raju demopäevad Lõunakeskuses on avatud laupäeval ja pühapäeval kell 9-22. Kõigi demopäevadel osalejate vahel loositakse välja ka pileteid järgmisele Raju üritusele.

Eestis saab sportlikku vabavõitlust näha 19. aprillil Tallinnas Saku Suurhallis, kus toimub Eesti sportliku vabavõitluse liiga võistlus RAJU 13. Pileteid sündmusele on võimalik osta [url=http://www.piletilevi.ee/est/piletid/?concert=136749]Piletilevist[/url].

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. See on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala – poksi, maadluse ja judo – ning teised kahevõitlusalad. Raju on Eesti Sportliku Vabavõitluse Liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Autor: MMA Eesti MTÜ