26. juuni 2014

FitShopis uus rubriik: Soodus

Toidulisanditepoes FitShop.ee on nüüdsest uus rubriik: Soodus

Hetkel pakkumises:

[url=http://fitshop.fitness.ee/soodus/0/readmore/1020/High-Protein-Snacks/]High Protein Snacks[/url], kõik maitsed, soodushinnaga 2.73€ (tavahind 3.40€)

Protein Snack on soolane vahepala, mille näksimise korral ei ole vaja tunda südametunnistuse piinu. Protein Snack suupisted sisaldavad vaid umbes poole tavaliste soolaste snäkkide süsivesikute kogusest. Protein Snacki vähest süsivesikute sisaldust on korvatud sojavalguga, mis annab snäkkidele boonusena ka kõrgema valgusisalduse. Samal ajal rasvasisaldus Protein Snackis on poole väiksem kui tavalistes krõpsudes. Protein Snackit sisaldavad ka kiudaineid.

[url=http://fitshop.fitness.ee/soodus/0/readmore/1090/Real-Pro-Low-Carb-50g/]Batoon Real Pro Low Carb 50g[/url], šokolaadimaitseline, soodushind 1.47€ (tavahind 2.45€)

Real Pro Low Carb on suurepärane vahepala neile, kes soovivad väiksema kalorisisaldusega batooni.

[url=http://fitshop.fitness.ee/soodus/0/readmore/1088/Protein-Pudding/]Protein Pudding[/url], õuna-kaneeli, piparkoogi, piparmündi-šokolaadi, soodushind 19.15 (tavahind 27.36€)

Pudding on nautimiseks mõeldud – rikkalikult kvaliteetset valku sisaldav vähese suhkrusisaldusega pudingupulber. Pudding sobib lisaks niisama nautimisele suurepäraselt ka vahepala valguallikaks.

[url=http://fitshop.fitness.ee/soodus/]SOODUS[/url]

NB! Veebipoes pakutavad soodustooted ei pruugi ühtida poodides olevate soodustoodetega.

[url=http://fitshop.fitness.ee/12/]FitShop.ee[/url] – Kui tahad olla parim

Autor: FitShop.ee