28. august 2014

Sügis Sinu terviseklubis Fitclub

Fitclub’i treeningute valik on tehtud arvestades inimese organismi vajadusi ja mõeldes just Sinu tervise heaolule.

Meie eesmärk on pakkuda treeninguid Sinu tervise tugevdamiseks, hoidmiseks, sportliku ja terve välimuse saavutamiseks ja säilitamiseks. Oleme valinud võimalikult mitmekülgsed treeningud just selliselt nagu inimese keha vajab, et olla terve, nooruslik, sportlik ja kaunis.

Bodypump ei kasvata suuri lihaseid, vaid arendab lihasvastupidavust, vormib pikki ja sportlikke lihaseid! Just lihaste arenguga saab edukalt langetada keha rasvamassi ja kaalu, parandada luude ainevahetust ja seeläbi vähendada näiteks osteoporoosi haigestumise tõenäosust. Lihasmass hakkab vähenema juba 25. eluaastast ja seda saab vältida vaid lihase treenimisega. Samuti koosneb lihas suuremas osas veest ja vesi on nooruse allikas – mida rohkem on meie kehas vett, seda nooruslikumad paistame.

Funktsionaalne treening ja Crosscore arendavad ühes tunnis nii lihasvastupidavust, südame suutlikust kui kere keskosa ilu.

KõhtSelgTuhar tegeleb põhjalikumalt just naiste murekohtade lihaste treenimisega.

Bodybalance ei ole jooga, kuid on inspireeritud tai chi, jooga ja pilatese harjutustest, mis muudavad keha sitkemaks, painduvamaks ning lõõgastab imeliselt nii keha kui vaimu, teeb meele rõõmsaks ja elu kindlasti päikeselisemaks.

Spinn ehk siserattatreening ja erinevad aeroobikad arendavad kardiovaskulaarset vastupidavust, mis on hea vaheldus lihaste treenimisele, kuid kindlasti ei asenda seda.

Lisaks pakub Fitclub ainsana Läänemaal professionaalset personaaltreeneri ja toitumisnõustaja teenust.

Fitclub on Sinu tervise klubi ja ootab Sind hoolima iseendast!

Fitclub asub Läänemaal, aadressil Lihula mnt 10, Haapsalu. Vaata lisaks [url=http://www.fitclub.ee]www.fitclub.ee[/url]

Autor: Fitclub