9. oktoober 2014

10 Eesti bikiinifitnessisti võistlevad sel laupäeval Nicole Wilkinsi meistrivõistlustel profikaardile!

Sel laupäeval toimuvad Soomes Nicole Wilkinsi nimelised meistrivõistlused, kus nii body- kui ka bikiinifitnessi absoluutsele võitjale antakse profikaart.

11. oktoobril toimub Lahtis Soomes Nordic Fitness EXPO, Nordic Pro ja esimesed Nicole Wilkinsi nimelised meistrivõistlused, kus võisteldakse nii body- kui ka bikiinifitnessi aladel. Eestist võistleb laupäeval Lahtis 10 bikiinifitnessisti kokku kolmes kategoorias.

Põnevaimaks kujuneb kindlasti Aleksejeva, Nabi ja Nuudi tulemuste selgumine, kuna kõik naised on juba sel hooajal näidanud enda tippvormi. Kristina Aleksejeva võitis 21. septembril Balti Matšil oma kategooria, kus absoluudi võitjaks tuli Egle Eller-Nabi. Egle sai Madridis Arnold Classic võistlusel hõbemedali ja Kristina Nuut tuli nii Norway Openi kui ka Arnold Classic Europe võistluste võitjaks.

Eestist võistlevad:

Bikiinifitness -163cm
Kristina Aleksejeva
Tatjana Kreit
Regina Krugovskaja

Bikiinifitness -168cm
Õnnela Raudsepp
Egle Eller-Nabi
Ene Tomingas
Signe Tilk
Heddi Priivits

Bikiinifitness +168cm
Kristina Nuut
Aleksandra Laer

Nicole Wilkinsi nimelised meistrivõistlused toimuvad 11. oktoobril Lahtis. Vaata võistluste kajastust Fitness.ee foorumis: [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/38750-nordic-fitness-expo-nordic-pro-nicole-wilkins-championships-2014/page-2#entry404147]Nordic Fitness Expo // Nordic Pro // Nicole Wilkins Championships 2014[/url]

Vaata lisaks [url=http://www.nicolewilkinschampionships.com]www.nicolewilkinschampionships.com[/url]

Autor: Toimetus