21. oktoober 2014

29. novembril toimub Eesti esimene Bulgarian Bag treenerite koolitus

Spordisaalidesse sisenedes kohtame üha enam kirevaid ja uusi vidinaid, millega meid ahvatletakse oma unistuste vormi saavutama. Hea on ju olla, kui tunned oma keha sitke, vastupidava ja tugevana. Sa jõuad kõndida pikki vahemaid, tõsta olmeelus vajalikke asju – sa elad!

Bulgaaria maadleja ning treener [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Ivan_Ivanov_%28wrestler%29]Ivan Ivanov[/url] koos ACE Exercice füsioloogi ja fitnesseksperdi [url=http://functionfirst.com/pete_bio.html]Pete McCalliga[/url] kirjeldavad taasleitud vanakooli vahendit uues kuues: sangpommi ja liivakoti hübriid – [url=http://suples.com/bulgarian-bag/original-model.php]Bulgarian Bag[/url].

“Bulgarian Bag on käepärane vahend arendamaks mitmetasandilist plahvatuslikku jõudu või kui otsite võitluskunstide tehnika parandamiseks vajavat koormust. Samuti on ta piisavalt lihtne käsitseda nii algajal tervisespordihuvilisel kui edasijõudnud harrastajal.”

Tänaseks on Bulgarian Bag saanud jala ka fitnessklubide ukse vahele, kus teda ei kasutata vaid jõusaalides ning personaaltreeningutel, vaid viiakse läbi ka plüomeetrilisi harjutusi sisaldavaid rühmatreeninguid.

Üha enam populaarsemaks muutuvatesse funktsionaal- ja ringtreeningutesse sobitub Bulgarian Bag suurepäraselt.

Lisaks on Bulgarian Bag kasutatav ka välitingimustes Boot Camp stiilis treeningutel!

Bulgarian Bag treenerite koolitus toimub: MyFitness Rocca al Mare, Haabersti 5, Tallinnu2028
Koolitaja: Kaspars Ozolins – Bulgarian Bag Master Trainer.
u2028Aeg: 29. november, 9.00 – 17.00.u2028
Hind: 175 EUR (sis KM)
Küsi infot ja registreeru koolitusele e-mailil [mail=kaia@gfitness.ee]kaia@gfitness.ee[/mail]

[url=https://www.youtube.com/watch?v=tD_2kekC6J8 ]Vaata videoülevaadet Beatriz Mesquitalt (2014 maailmameister Jiu-Jitsus), kes kommenteerib, miks tema treenib Bulgarian Bagaiga[/url]

[url=http://teamquestmma.net/bulgarian-bag-training/]Lisaks lühike ülevaade, mis toimub 8 tundi kestval koolituspäeval[/url]

Autor: Gfitness