23. oktoober 2014

Laupäeval, 25. oktoobril on Eesti naistel võimalik saada uueks aeroobika-kuningannaks!

21. korda toimuv Aeroobikakuninganna võistlus viiakse läbi samaaegselt suure Reebok Fitness Festivaliga. Võistlus toimub 25. oktoobril algusega kell 17.00 Tallinnas Arigato Spordiklubis.

Osalema on oodatud kõik aeroobikahuvilised, kes soovivad oma oskusi proovile panna ja võrrelda oma võimeid teistega. Võistlusvoorusid juhendavad tunnustatud treenerid nii Eestist kui välismaalt.

Ihaldatud tiitlile pürgijatel on heaks eeskujuks olnud esimeseks kuningannaks kroonitud ja Eesti Miss 1997 Mairit Saluveer, kes tänavu kuulub ka võistluse žüriisse. Lisaks temale aitavad uut kuningannat välja selgitada teleajakirjanik ja tervislike eluviiside propageerija Tiina Park, ajakirja Tervis Pluss peatoimetaja Evelin Kivilo-Paas ning meie tuntumad aeroobika ja fitnessi spetsialistid. Žürii võtab hindamisel aluseks liikumiste sooritamise puhtust ja täpsust, koordinatsiooni ja rütmitunnet, esinemisoskust ja väljenduslikkust, aeroobset vastupidavust, treenitust ning väljanägemise esteetilisust ja atraktiivsust.

Õhtut juhivad Lauri Pihlap ja Tanja Mihhailova ning võistlusvoorude vahepeal hoiavad meeleolu võimlemis-, tantsu- ja fitnessetteasted.

Parimad pälvivad hulgaliselt auhindu sponsoritelt ja toetajatelt, peaauhinnaks on Gerli Põldoja disainkleit, Reebok spordivarustus, ajakirja Tervis Pluss detsembrikuu kaanelugu ning aastane koostööleping Fat Burner’iga.

Ürituse korraldajaks on Eesti Võimlemisliit koostöös Arigato Spordiklubi, Reebok’i ja portaal Fitness.ee-ga, lisaks aitavad eduka võistluse korraldamisele kaasa meie toetajad: Fit Shop, Reply, Marc and Andre, Artdeco, OiOi Crystal Jewellery, Kadarbiku mahlad, Sanitelle, Laagri ujula, Masha lilled, Look My Best, Dr Irena Eris, Neolife, Dance Act.

Samal päeval toimub [url=http://www.fitness.ee/uudis/6100/sel-laupaeval-toimub-suurejooneline-reebok-fitness-festival-kohal-ka-heade-pakkumistega-fitshopi-messiboks]Reebok Fitness Festival[/url] – päev täis treeninguid ja meistriklasse igale soovijale. Palju üllatusi ja rohkelt positiivseid elamusi liikumisest, olgu su lemmikuks tants, jõutrennid, jooga vm. Kõikidel on võimalik nautida treenimist ja lasta end motiveerida parimatel treeneritel, sealhulgas maailma tipptreeneri ja Reebok Global Fitness Ambassadori Jessica Exposito (Hispaania) juhendamisel.

Autor: Eesti Võimlemisliit