1. detsember 2014

Ott Kiivikas alustas taas võistlus-ettevalmistusega

Äsja Brasiiliast maailmameistrivõistlustelt naasnud Ott Kiivikas alustas juba taas uut ettevalmistust kevadisteks võistlusteks.

Loe Oti blogist, mida uut kevadine ettevalmistus endaga kaasa toob.

Ott: Alustasin tänasest uut ettevalmistust uueks hooajaks. Paralleelselt vaatasin üle ka osa õpilasi, kes soovi avaldasid, et oma hetkeseisud ära kaardistada ja uued plaanid teha. Trenniplaan jätkub kava jaotatud neljaks ja on suunatud ka jõunäitajate parandamisele (mitte max, vaid pigem selline 10 – 6 korduselise seeria edasiminekuks). Aeroobset vastavalt enesetundele – kuid proovin mahu hoida üleval, et rasvaprotsenti kontrolli all hoida. Keha jaotatud nii: esimene päev jalad, teine õlg, biits, vaba, kolmas selg ja eraldi päeval rind triits. Üsna klassikaline kombinatsioon, kuid viimasel hooajal pool treenisin selle järgi ja õigustas nagu tulemused näitasid.

Lisanditest suures osas puhkasin, kuid nüüd panin uuesti sisse trennijärgne jook [url=http://fitshop.fitness.ee/taastajad/0/readmore/114/]HPR[/url] + [url=http://fitshop.fitness.ee/energia/0/readmore/1051/]Vitargo[/url], trenni ajal [url=http://fitshop.fitness.ee/fast-pro-series/0/readmore/563/]Amino Rush[/url] (mõlemas ka piisavalt kreatiini ,seega seda eraldi ei pea võtma). Hommikul pudru sisse kui teen magusa, siis [url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid/0/readmore/1012/]Hera80[/url] ja muudest lisanditest [url=http://fitshop.fitness.ee/liigestele/0/readmore/100/]Joint+[/url] liigestele , [url=http://fitshop.fitness.ee/burnerid/0/readmore/90/]Omega3[/url], [url=http://fitshop.fitness.ee/vitamiinid-ja-mineraalained/0/readmore/97/]MZB[/url] ja [url=http://fitshop.fitness.ee/vitamiinid-ja-mineraalained/0/readmore/106/]Vita – Min[/url]. Põhikompott ja vahest saab lubatud, nii [url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid/0/readmore/847/]Puddingit[/url] kui [url=http://fitshop.fitness.ee/proteiinid/0/readmore/1125/]Pancake Mixi[/url] – kuid need on nö siis kui tekkib magusa vajadus.

Võistlusi kus uuel hooajal osalen ei ole veel lõplikult ära kaardistanud, mõtted on olemas, kuid ootan ära kui kalender avaldatakse, siis saab pildi selgemaks. Kevadhooaja peaeesmärk on tulla Euroopa meistriks ja muud tulemused, on boonuseks kauba peale.

Allikas: [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/34001-ott-kiivikas-fast-team-uus-ettevalmistus-algas/?p=406970]Ott Kiivikas Fast Team[/url]

Autor: Toimetus