5. juuni 2015

Olimpi tooted saadaval nüüd ka Sportland Footballis

Nüüdsest on Olimpi tooteid võimalik soetada ka Sportland Footballist, mõeldes eelkõige jalgpalluritele ning teistele kestvusspordialadega tegelejatele.

Tootevalikus on:

[url=http://fitshop.fitness.ee/vitamiinid-ja-mineraalained/0/readmore/757/]CHELA-MAG B6 FORTE[/url] on toidulisand, mis sisaldab äärmiselt hästi omastatavat magneesiumi vormi – ALBION® magneesium aminohappekelaati (magneesium diglütsinaat), millele on lisatud vitamiin B6. Toode on mõeldud inimestele, kes tegelevad raske füüsilise või vaimse tööga.

[url=http://fitshop.fitness.ee/vitamiinid-ja-mineraalained/0/readmore/97/]CHELA-MZB SPORT FORMULA®[/url] on spetsiaalne toidulisand, mis põhineb tsingi, magneesiumi ja vitamiini B6 kombinatsioonil. Täpne ainete vahekord kindlustab närvisüsteemi korrektse talitluse, alandades stressi ning seeläbi hoides ära stressi halba mõju organismile.

[url=http://fitshop.fitness.ee/vitamiinid-ja-mineraalained/0/readmore/106/]OLIMP VITA-MIN MULTIPLE SPORT®[/url] on kompleksne vitamiinide kompositsioon, mis sisaldab ALBION® kelaat mineraale ja naturaalseid taimeekstrakte, on välja töötatud, et vastata kõigis vanuses aktiivsete inimeste vajadustele. See spetsiaalselt koostatud lisand tagab kehale hädavajalikud mikroelemendid, mis korrigeerivad toitumisest tulenevaid puudujääke ning naturaalsed bioaktiivsed ained reguleerivad keha taastumisprotsesse ning parandavad konditsiooni ja elujõulisust.

[url=http://fitshop.fitness.ee/vitamiinid-ja-mineraalained/0/readmore/723/]CHELA MAG B6 FORTE SHOT[/url] on esimene toidulisand maailmas, mis sisaldab väga kergelt omastatavat magneesiumi vedelat vormi: aminohappe selaat ALBION®. Vaid 1 ampull päevas katab kogu meie magneesiumivajaduse. Lisaks on toodet rikastatud vitamiiniga B6, mis aitab magneesiumil paremini imenduda ning tugevdab toimet.

[url=http://fitshop.fitness.ee/energia-vastupidavus/0/readmore/393/]EXTREME SPEED SHOT[/url]’i innovaatline koostis tagab selle, et kõik toimeaineid töötaksid üksteisega koos ning üksteise mõju suurendades. Extreme Speed® Shot võlgneb oma ekstreemse efektiivsuse unikaalsele annusele (3075mg) täpselt valitud koostisele, mis moodustab kokku ainulaadse energiasegu.

[url=http://fitshop.fitness.ee/energia-vastupidavus/0/readmore/951/]CARBO-NOX™[/url] põhineb hoolikalt kombineeritud süsivesikuallikatel, mis on välja valitud vastavalt nende seedekiirusele ning monosahhariidide vabanemisele vereringesse. Mõeldud spetsiaalselt energiavarude taastamiseks ja energiaga laadimiseks enne treeningut, selle kestel ning pärast treeningut. Toodet võib tarbida nii enne kui ka pärast treeningut, et tagada energiavarude olemasolu pika ja raske treeningu läbimiseks.

[url=http://fitshop.fitness.ee/energia-vastupidavus/0/readmore/61/]ISO PLUS®[/url] on organismi poolt kergest omastatav isotooniline spordijook. Isotoonilise spordijook on selline, mille koostisainete kontsentratsioon maos ei ületa nende ainete kontsentratsiooni veres. Sellise koostisega vedelik imendub kiiresti verre.

[url=http://fitshop.fitness.ee/energia-vastupidavus/0/readmore/1000/]OLIMP FIRE START[/url] on energiageel, mis sobib tarvitamiseks erinevate treeningute ajal, et hoida üleval maksimaalset sooritusvõimet. Toode on mõeldud füüsiliselt aktiivsetele inimestele, kes peavad taluma pikka ja intensiivset kehalist tööd.

[url=http://fitshop.fitness.ee/energia-vastupidavus/0/readmore/999/]OLIMP STAND-BY[/url] on energiageel, mis sobib tarvitamiseks erinevate treeningute ajal, et hoida üleval maksimaalset sooritusvõimet. Toode on mõeldud füüsiliselt aktiivsetele inimestele, kes peavad taluma pikka ja intensiivset kehalist tööd.

Autor: FitShop.ee