4. september 2015

7. septembril Jüri spordihoones Spordinädala 2015 avamine

Üleeuroopalise liikumissündmuse Spordinädal 2015 avamimine 7. septembril algusega kell 11.10 Jüri spordihoones (Laste 3, Jüri, Rae vald, Harjumaa).

Ajakava

11:10 Päevajuhtide Uku Suviste ja Getter Jaani juhtimisel räägivad oma suhtest liikumise ja spordiga kulturist Ott Kiivikas, saate„Eesti otsib superstaari“ finalist Gertu Pabbo ning trikimees Jürgen Veber

11:30 Kultuuriminister Indrek Saar avab spordinädala

11.32 EOK president Neinar Seli ja Ühenduse Sport Kõigile president Gunnar Kraft annavad Jüri Gümnaasiumile üle sporditarvete komplekti

11:35 Tantsutreener Enn Meiesaare soojendus jooksuvõistluse eel

11:42 Kultuuriminister Indrek Saar annab stardipaugu Jüri Gümnaasiumi pendelteatejooksu võistlustele

Spordinädal paneb liikuma ligi 100 000 koolinoort pea kolmesajas üldhariduskoolis. Spordinädala tähistamiseks on koolidele antud vabad käed: kes korraldab spordipäevi, kes kutsub külla tuntud sportlasi, kes toob liikumise koolipäeva virgutusvõimlemise, liikumisminutite ja mängude kaudu.

Spordinädal 2015 on Euroopa Komisjoni ellukutsutud algatus. Järgmisel nädalal, 7.-13. septembrini tähistavad kõik Euroopa Liidu liikmesriigid spordinädalat, igaüks küll omal moel, kuid kõigil on ühine eesmärk – tervemad, rõõmsamad ja tugevamad inimesed. Eestis on Spordinädal 2015 suunatud koolinoortele, kuid oma sündmuse võivad sellel nädalal korraldada ja registreerida kõik organisatsioonid, kogukonnad, sõpruskonnad jne.

Spordinädalal toimuvast saab ülevaate veebiaadressilt [url=http://www.spordinadal.ee/]www.spordinadal.ee[/url].

Spordinädal 2015 läbiviijad Eestis on Ühendus Sport Kõigile, Kultuuriministeerium, Eesti Olümpiakomitee, Eestimaa Spordiliit Jõud, Eesti Koolispordi Liit, piirkondlikud spordiliidud. Spordinädal 2015 partnerid ja toetajad on Euroopa Komisjon, Eesti Kultuurkapital, Konsum, Tallink, Nike, Sportland.

Palume tulekust teada anda e-postiaadressil [mail=aire@eok.ee]aire@eok.ee[/mail] või telefonil +372 5811 6340.

Autor: Eesti Olümpiakomitee