19. november 2015

2-päevane rühmatreeningute juhtimise koolitus Riias

Koolituse aeg: 2-3. detsember 2015

Toimumiskoht: Bellevue Park Hotel Riga (Slokas iela 1, Riia, Läti).

Majutus: Hetkel üheinimese tuba Bellevue Park Hotel Rigas saadaval hinnaga 40 EUR/öö.

Broneerige majutus Bellevue Park Hotel Riga [url=https://www.hotelbellevue.lv/en/standard]kodulehelt[/url] või [url=http://www.booking.com]www.booking.com[/url] kaudu.

Koolitaja: Jarno Tynkkynen (Soome)

Jarno on rühmatreeningute valdkonnas tegutsenud juba 20 aastat. Olles ise nii treener kui ka 10-aastase staažiga klubiomanik, oskab Jarno teooriat praktikaga kõrvutada ja omast kogemusest väärtuslikke näiteid tuua.

NB! Koolitus on inglise keeles!

Hind:
115 € mini GFM-il osalenutele ja Les Millsi liikmesklubide kaudu registreerijatele

230 € mitte liikmesklubide kaudu registreerijatele

Käibemaks lisandub eraisikutele ja mittekäibemaksukohuslastele firmadele.

Registreerimine kuni 25. novembrini e-mailil [mail=allar@lesmills.net]allar@lesmills.net[/mail]

Tänapäeva spordiklubi klient nõuab oma liikmemaksu eest vastutasuks laias valikus ja tasemel rühmatreeninguid ning hubaseid ruume ja häid treenereid, mis tähendab seda, et kõik rühmatreeningute alal töötavad isikud peavad omama oma tegevusvaldkonnas kõrget kvalifikatsiooni. GFMi-koolitus on mõeldud kõigile neile, kes soovivad tagada, et nende teenusevalik ja ruumid vastaks klientide nõudmistele. Koolitus pakub teile vajalikke konkreetseid võtteid ja abinõusid, millega oma klubi veelgi edukamaks muuta. GFMi töövahendid sobivad kõigile sõltumata spordiklubi suurusest või muudest eeldustest.

Koolituse sisu: rühmatreeningute tootlikkuse mõõtmine ja analüüs, tunniplaani optimeerimine, juhendajate värbamine, tasuvusarvutused, töötajate motiveerimine, turundus, personalijuhtimine ja erimeelsuste lahendamine, rühmatreeningu ruumide disain, spordiklubi juhtimine, prioriteetide seadmine ja planeerimine ning juhtimisoskuste arendamine ja koolitusvajadused.

Autor: Les Mills