25. oktoober 2016

Kulturismihooaja tippsündmus – Eesti meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis juba sellel nädalavahetusel

29. oktoobril toimuvad Salme Kultuurikeskuses Eesti meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis. Võisteldakse kulturismis, klassikalises kulturismis, laste fitnessis, bodyfitnessis, naiste kulturismis, rannafitnessis, bikiinifitnessis ja fitmodellis. Laval on lisaks ka noored sportlased ja juuniorid.

Üha populaarsemaks kujuneva spordiala, kulturismi ja fitnessi, Eesti meistrivõistlustel osaleb 2016. aastal rekordarv sportlaseid. Kokku ligi 130 inimest võistlevad erinevate jõu- ja ilu spordialade Eesti meistritiitli nimel.

Päeva naelaks on kindlasti Ott Kiivikase ajalooline 18-kordne Eesti meistritiitli kaitsmise võitlus, ligi 20 laste fitnessi etteastet, bikiinifitnessi suur turniir eesti päritolu maailmaparemiku vahel ning body– ja rannafitnessi mõõduvõtt.

Ajakava:
12.00 Laste fitness ja eelvõistlused
15.00 Finaalid
23.55 [url=http://www.fitness.ee/uudis/7017/48-emv-kulturismis-ja-fitnessis-ametlik-afterparty-klubis-teater]Ametlik afterpary klubis Teater[/url]

Piletid saadaval [url=http://www.piletilevi.ee/est/piletid/sport/kulturism-ja-fitness/48-eesti-meistrivoistlused-kulturismis-ja-fitnessis-197724/]Piletilevis[/url] ning kohapeal.
Võistlejate nimekiri ja täpsem ajakava [url=http://forums.fitness.ee/topic/40302-eesti-meistivõistlused-kulturismis-ja-fitnessis-2016-lõplik-nimekiri-liidetud-kategooriatega/#comment-425800]fitness.ee foorumis[/url]

Autor: EKFL