17. aprill 2017

Nädalavahetusel võistles Eesti kulturismi ja fitnessi koondis kolmel turniiril ning kokku toodi 4 medalit ja 3 finaalikohta

15.-16. aprillil toimusid kolm rahvusvahelise tasemega kulturismi ja fitnessi võistlust, kus oli esindatud kokku 6 eestlast.

Laupäeval, 15. aprillil toimus Rootsis Tyngre Classic, kus Lilian Rannu võitis kulmedali naiste bodyfitnessis. Ühtlasi võistles Lilian ka masters bodyfitnessis, kus tihedas konkurentsis sai hõbeda. Samal võistlusel osales ka bikiinifitnessi sportlane Mari Pukk, kes mõlemas, nii mastersite kui ka naiste arvestuses pääses kindlalt finaali ning tulemuseks mastersites 4. ning naiste arvestuses 5. koht.

Samuti laupäeval, 15. aprillil toimus Leedus Galinta Cup. Eestlastest parima tulemuse tegi Janno Uus, kes rannafitnessi pikkuskategoorias -178cm võistles finaalides ning võttis viienda koha. Annaliisa Loorits ja Õnnela Raudsepp võistlesid poolfinaalis kuid kahjuks finaali ei pääsenud.

Pühapäeval, 16. aprillil toimus Maltal Diamond Cup, kus Ott Kiivikas võttis lausa 2 medalit- pronksmedali masters kulturismikategoorias ning hõbeda oma kaalus, -85kg meeste seas.

Autor: EKFL