1. august 2017

Algajate liikumisgrupp sütitab huvi liikumise vastu

Uue jooksugrupi juhendajate, Janika Koch-Mäe ja Sten Põldsammi sõnul saavad kõik grupiga liitujad teha treenerite ja nõustajate juhendamisel esimesi turvalisi samme tervislikuma ja liikuvama eluviisi suunas.
“Tutvustame jooksutreeningu põhialuseid, teeme jooksjale vajalikke venitus- ja jooksuharjutusi. Osalema on oodatud nii juba kogemustega harrastusjooksjad kui ka algajad – leiame kõikidele sobiva koormuse! Kohapeal olemas riietusmis-ja pesemisvõmalus,” kõneleb Koch.

Janika ja Sten üritavad treenitavatele läheneda võimalikult individuaalselt. Plaanis on suunata inimesed liikuma, alustades kergemast saalitreningust või metsas jalutamisest, jätkates mõne aja pärast juba lühemate ja kergemate jooksudega. Pearõhk oleks väljas liikumisel,” selgitab Janika ja lisab: “Kui inimene on otsustanud hakata liikuma, siis just see on alustamiseks õige koht. Mõnes mõttes son tegemist jooksugrupis osalemise ettevalmistusega.”
Janika sõnul on oluline sütitada inimestes huvi liikumise vastu, see on esimene samm tervislikemate eluviiside ning parema elukvaliteedi poole.

Treeningud toimuvad esmaspäeviti kell 17.30-18.30 ja teisipäeviti kell 17.45 – 19 tasuta KehaVormi trenni raames Järve metsas.
[pilt=13837]
Janika ja Sten hoiavad grupi liikmetel regulaarselt silma peal. Korra kuus toimub kehakoostise mõõtmine ning aeroobse võimekuse test, igale osalejale tehakse personaalne jõusaali kava. Rühma liikmed pääsevad paketi raames nädalas 2 korda jõusaali ning rühmatreeningutesse.

Kuutasuks 36 eurot. Lisaväärtusena pakume ka nõuandeid spordijalatsite- ja riiete valikul.
Rohkem infot algajate liikumisgrupi kohta jagavada treenerid Janika Koch-Mäe (522 3046, [mail=janika@sparta.ee]janika@sparta.ee[/mail]) ning Sten Põldsamm (54510007, [mail=sten@sparta.ee]sten@sparta.ee[/mail]).

Kohtume trennis!

Autor: Sparta SK