15. august 2014

TUNNE EESTI TEGIJAT: Team Olimpi liige Peep Reinart. Vaata treeningvideot!

Fitness.ee on maailmameistrivõistlustel viienda koha saanud klassikalise kulturisti, Peep Reinartiga koos trennis.

Peep Reinart hindab kõrgelt kõiki tulemusi ja edukat möödunud võistlushooaega, kuid parimaks tulemuseks peab siiski 2013. aasta klassikalise kulturismi maailmameistrivõistlusel saadud viiendat kohta. Peep võtab meid lahkelt vastu, et näidata oma rinna-biitsepsi treeningut. Vaata, kuidas treenib Peep enne oma võistlusdieedile minekut.

[youtube=nzwqNKzaH1w&t]

Mis on teised spordialad läbi aegade, millega oled tegelenud?

Peep: Lapsena käisin kergejõustikutrennis, noore kutina mängisin päris korralikult jalgpalli. Kui poleks põlve vigastust tekkinud, siis mängiksin vist siiamaani jalgpalli. Tol hetkel olin ma väga teemas sees ja meeletult suur fänn.

Kes on su treener? Kuidas teda kirjeldaksid?

P: Indrek Otsus on vist kõige lihtsam ja vahetum inimene keda ma tean. Seda kõige paremas mõttes. Temaga on ääretult lihtne suhelda, ei pea mõistatama mis ta nüüd ühe või teise lause all mõtles, ta ütleb kõik väga otse välja. Indrekuga meil on hea klapp. Oleme enamus asjades ühel meelel.

[pilt=10924]

Kes või mis innustab sind treenima?

P: Kaks asja- minu enda peegelpilt ja soov olla sellel spordialal väga hea. Motivatsioon ja tahe. Ma ei tea kuskohast see tuleb aga see lihtsalt on. Selle peale pole vaja mõelda.

Parim ja halvim kogemus jõusaalis?

P: Iga kord kui näen progressi on jälle uus parim kogemus. Halvim kogemus on aga alati peale jõule, peegli ees.

[pilt=10921]

[pilt=10922]

Peep on ka ühtlasi Team Olimpi uus liige. Loe Peebu blogi, kus ta jagab pilte oma arengust ning retsepte oma toitudest: [url=http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/38891-team-olimp-peep-reinart/]Team Olimp- Peep Reinart[/url]

Autor: Joonas Luik”;i:7;s:21:” vastab: Peep Reinart