6. märts 2017

TOIDUBLOGI: Gluteenivaba pitsapõhi

KOOSTISOSAD:
Bataat 500g
Maisijahu 30g
Munavalge 80g
Sool/ Pipar/ Itaalia maitseaine
[url=http://fitshop.fitness.ee/tervisetooted/0/readmore/1646/#utm_source=fitness.ee&utm_medium=social&utm_content=0602.17%20ghee%20toidublog]Ghee[/url] 5 g

VALMISTAMINE:
1. Keeda bataat pehmeks. Sega omavahel maisijahu, munavalged, bataat ja maitseained. Kasuta segamiseks saumiksrit.
2. Aseta ahjuplaadile küpsetuspaber ja vormi sobiva kujuga pitsapõhjad. Pintselda Ghee-ga.
3. Küpseta 190 kraadi juures 30 minutit (kuni pealispind muutub krõbedaks).
4. Keera pitsapõhjad ettevaatlikult ümber, pintselda ghee-ga ja küpseta täiendavad 15 min.
5. Vali omalt poolt soovitud pitsakate ja küpseta juustu sulamiseni.

TOITEVÄÄRTUS (2 õhukest pitsaõhja):
Kaloreid: 610
Rasva : 5
Valku : 18
Süsivesikuid: 120
Kiudaineid : 16

[pilt=13574]

Autor: Peep Reinart