Retseptid

TOIDUBLOGI: Krõbe gluteenivaba valgumüsli

Toitaineterikas gluteenvaba hommikusöök. Magustatud vaid mee ja datlitega.

Retseptid  |   |  tekst:  |  fotod:  |  Kommenteeri

KOOSTISOSAD:
Munavalge 90g
Kaerahelbed (gluteenivabad) 80g
Datlid (tükeldatud) 25g
Kookosõli (CocoVi) 15g
Mesi 20g
Hernevalk (CocoVi) 40g
Kaneel 1tl
Piim 180ml

VALMISTAMINE:
1. Sega kõik koostisosad ja laota ühtlase kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
2. Küpseta kihti 200 kraadi juures seni, kuni pealispind muutub pruunikaks.
3. Võta ahjuplaat ahjust ja purusta kiht väikesteks tükkideks.
3. Küpseta täiendavad 10minutit, et saada eriti krõbe müsli.

TOITEVÄÄRTUS kogu retsept:
835 Kcal
30 Rasv
55 Valk
85 Süsivesik
10 Kiudained



Fitness.ee avaldatud teksti-, foto- ja videomaterjalide kopeerimine on lubatud ainult Robocop OÜ kirjalikul loal. Materjalide loata kasutamise eest esitatakse arve. Loa saamiseks palume pöörduda: toimetus@fitness.ee

 

PORGANDITOIDUD: Lihtsad maapähklibatoonid

Retseptid | 

Kogus: 6 batooni Koostisained * 160 g kaerahelbeid * 125 g maapähklivõid * 100 g kivideta datleid * 25 g …


PORGANDITOIDUD: Paleo ja toorvegan piparkoogid

Retseptid | 

Kogus: 1 päts Koostisained * 300 g kivideta datleid * 150 g indiapähklivõid * 2½ spl kookosjahu * 2 spl Rawsom…


PORGANDITOIDUD: Vegan piparkoogi proteiinipuder

Retseptid | 

Kahele Vaja läheb: * 100 g kaerahelbeid * kaerapiima * 5 spl kookoskoort (soovi korral) * 10 g…