Kogus: Ühele
Koostisained
* 240 ml Alpro šokolaadimaitselist soja- või mandlipiima
* 125 ml täisterakaerahelbeid
* 30 g Vegeway maapähklivalku
* 3 spl Rawsom toorkakaopulbrit
* 1 spl metspähklivõid
* näputäis Himaalaja soola
Kaunistuseks:
* Rawsom kakaonibse
* Pähklipuru
Valmistamine:
1)Sega potis kokku piim, kakao, sool ja kaerahelbed.
2)Too keemiseni ning alanda pliidi temperatuuri.
3)Sega hulka pähklivõi.
4)Keeda kuni puder on paksenenud ja kaerahelbed on pehmed.
5)Eemalda pott tulelt ja sega sisse valgupulber.
6)Vala serveerimiskaussi ja kaunista puder soovikohaselt!

Logi sisse
» Kommentaari lisamiseks logi palun sisse.
» Unustasid parooli?
» Registreeru