11. mai 2011

Fitness.ee koostöös ajakirjaga Golf: harjutusprogramm golfaritele, I-V

Harjutusprogramm golfaritele I:

leiad [attachment=293]siit[/attachment]

Fitness.ee alustas koostööd ajakirjaga Golf.

Fitness.ee treener Fred Antsoni eestvedamisel pakub golfimängijatele valiku harjutusi, mis arendavad jõudu ja tõstavad vastupidavust.

Miks golfimängija jõutreeningut vajab?

Täpsusele lisaks nõuab golfilöök lõppfaasis kiirust, ja suurem jõud teeb võimalikuks kiirema liigutuse.

Teiseks – pikk mäng väsitab suuremaid lihaseid, nende vastupidavus paraneb jõutreeninguga. Kuidas seda saavutada? Esimese kuu jõutreeningu harjutusprogrammi ja juhised leiab ajakirja Golf mai numbrist.

[pilt=8994]

Harjutusprogramm golfaritele II:

leiad [attachment=294]siit[/attachment]

Fitness.ee koostöös ajakirjaga Golf pakuvad golfiharrastajatele valiku harjutusi, mis arendavad jõudu ja tõstavad vastupidavust.
Teine osa treener Fred Antsoni koostatud harjutusprogrammist keskendub keha treenimisele tugevamaks ja vastupidavamaks ning suuteliseks säilitama asendeid ka pingeseisundis.

Golfiharrastaja Margit, kes treenib ja ajakirjas harjutusi näitab, kommenteeris pärast esimest treeningkuud, et tema löögivõtmise rahulikkus ja stabiilsus on arenenud, selg on tugevamaks muutunud ning vastupidavus tõusnud.

Stabiilsust ja vastupidavust arendavate harjutuste teise osa leiate ajakirja Golf juuni/juuli numbrist

[pilt=8995]

Harjutusprogramm golfaritele III:

leiad [attachment=295]siit[/attachment]

Ehkki golfihooaeg on täies jõus ja golfarid väljakutel mängimas või võistlemas, ei tohi treenimist unarusse jätta. Fitness.ee koostöös ajakirjaga Golf pakuvad golfiharrastajatele valiku harjutusi, mis arendavad stabiilsust ja vastupidavust.

Harjutuste sooritamiseks on seekord kasutusel sangpomm. Harjutusi näitas ette mitmekordne Eesti meister ja naisprofigolfimängija Mari Suursalu.
Treeningkava koostas Arnold Tokko. Lisaks jõutreeningu harjutusprogrammile on näpunäiteid soojenduseks ja kirjutatakse sellestki, mida pärast jõutreeningut teha.

Stabiilsust ja vastupidavust arendavate harjutuste kolmas osa ajakirja Golf augusti/septembri numbris.

[url=http://www.fitness.ee/uudis/4385/loo-fitnessee-palliga-hole-in-one-ja-voida-aastane-status-clubi-pakett][pilt=8993][/url]

Harjutusprogramm golfaritele IV:

leiad [attachment=296]siit[/attachment]

Jätkame keha treenimist tugevaks ja vastupidavaks. Harjutuste sooritamiseks kasutame seekord treeningseadeldist, mis suve lõpus Eestisse jõudis – TRX Suspension Trainer. Selle multifunktsionaalse treeningseadeldisega käivad kaasas eri treeningprogrammid ja spetsiaalne programm on välja töötatud ka golfaritele. Harjutusi näitas ette mitmekordne Eesti meister ja naisprofigolfimängija Mari Suursalu.

TRX golfitreening on üles ehitatud ringtreeningu baasil. Milliseid soojendus- ja treeningharjutusi teha ning kus ja kuidas uut treeningvahendit kasutada, loe novembrikuu ajakirjast Golf.

[pilt=8996]

[pilt=8997]

Harjutusprogramm golfaritele V:

leiad [attachment=292]siit[/attachment]

Jätkame keha treenimist tugevaks ja vastupidavaks. Stabiilsust ja vastupidavust arendavad harjutused, V osa. Treeningkava pani kokku treener Tarmo Tiits ja harjutusi näitas ette Tallinna golfiklubi pro Martin Toom.

[pilt=8998]

Proovi järgi ja anna tagasisidet!

Samal teemal:
[url=http://www.fitness.ee/uudis/4359/fitnessee-koostoos-ajakirjaga-golf-harjutusprogramm-golfaritele-vi-x]Fitness.ee koostöös ajakirjaga Golf: harjutusprogramm golfaritele VI-X osa[/url]
[url=http://www.fitness.ee/uudis/4385/loo-fitnessee-palliga-hole-in-one-ja-voida-aastane-status-clubi-pakett]Löö Fitness.ee palliga Hole In One ja võida aastane Status Club´i pakett[/url]

Autor: Fitness.ee