26. november 2018

Gym! avab pealinna südames kahekorruselise jõusaali

MyFitnessi ja Gym Eesti juhatuse esimehe Erkki Torni sõnul on Tallinna kesklinnas seni soodne treenimisvõimalus puudunud. “Vaid 15-eurose kuutasu eest saab Gym! jõusaalis piiramatult treenida igal ajal, kasvõi aastavahetuse ööl. Nüüd saab olema see võimalus ka kesklinnas elavatel ja töötavatel inimestel,” märkis Torn ja lisas, et uue jõusaali avamine Tallinnas rõõmustab kindlasti ka seniseid Gym!-i kasutajaid, kuna sama kuutasu sees saab külastada kõiki keti spordisaale üle Eesti.

Gym Eesti OÜ tegevjuht Siim Vilumets usub, et endises WW Passaazi hoones avatava ööpäevaringse spordiklubi kõrge kvaliteet, asukoht ning hea hind muudavad selle populaarseks üheaegselt nii noorte kui vanemate seas. “Uus 1500-ruutmeetrine klubi saab olema seni uhkeim ja kaasaegseimate treeningseadmetega Gym! jõusaal,” kinnitas Vilumets, kelle sõnul valmistab ettevõte ette juba ka järgmiste spordisaalide avamist pealinnas.

Gym! kaubamärgi all tegutsev Gym Eesti OÜ on My Fitness AS tütarettevõte, mis alustas tegevust 2017 aastal. Gym! keti esimene jõusaal avati tänavu kevadel Tartus Veeriku Spordikeskuses aadressil Näituse 33, teine suve lõpus Tallinnas Teaduspargis Tehnopol aadressil Akadeemia tee 21/2. Tallinnas aadressil Aia 3 valmiv kolmas Gym! on kavas avada järgmise aasta suvel koos hoone esimesel korrusel avatava Prisma 24h supermarketiga.

Autor: Heiki Laja