10. aprill 2019

SAAVUTA PÜSIV BIKIINIVORM EGLE-ELLER NABI FITNESSTREENINGUTEGA

Egle Eller-Nabi Fitnesspakett on uus pakett, kus eesmärgiks on saavutada naiselik treenitud bikiinivorm, mis püsiks aastaringselt. Treeningud toimuvad 2 korda nädalas jõusaalis. Treeningutes keskendutakse naiseliku liivakellakujulise keha vormimisele – trimmis tuhar, vormis jalad, peenike keskkoht ning treenitud ülakeha.

Ideaaliks on treenitud ning naiselik bikiinivorm. Treeningud jagunevad alakeha ja ülakeha päevaks. Alakeha trennis on fookuses jalad ja tuhar ning ülakeha trennis on fookus ülakeha ning kõhupiirkonna vormimisel. Mõlemas trennis keskendutakse harjutuste tehnikale. Harjutusi tehakse nii vabade raskustega kui ka jõuaali seadmetega. Iga osaleja saab valida koormuse vastavalt enda treenitusele mistõttu sobib treening nii edasijõudnutele kui ka algajatele. Treening kestab 75-90 minutit vastavalt perioodi treeningkavale. Fitnesspaketi treeneriteks on koos Egle Eller-Nabiga veel tunnustatud treener Roman Gritsanjuk ning bikini fitnessi võistlejad Alice Heinmets ja Elli Valla. Treeningmeetodi põhinevad maailma kuulsa treeneri Charles R. Poliquini treeningmeetoditel.

Eesmärgiga saavutada aastaringselt püsiv naiselik bikiinivorm. Treeningud toimuvad 2 korral nädalas jõusaalis. Treeningud jagunevad alakeha ja ülakeha päevaks. Treening sobib nii edasijõudnutele kui ka algajatele, kuna koormus on vastavalt treenitusele. Treening kestab 75-90 minutit vastavalt perioodi treeningkavale. Fitnessgrupi treeneriteks on koos Egle Eller-Nabiga veel Roman Gritsanjuk, Alice Heinmets ja Elli Valla. Treeningmeetodid põhinevad maailma kuulsa treeneri Charles R. Poliquini treeningmeetoditel.

Püsiv bikiinivorm Egle Eller-Nabiga!

Alates 2. maist Sparta jõusaalis

T 17.30 ülakeha
N 17.30 alakeha
Treeningu pikkus 75-90 minutit
Treenerid: Egle Eller-Nabi, Roman Gritsanjuk, Alice Heinmets ja Elli Valla.
Charles R. Poliquini treeningmeetodid.

Egle Eller-Nabi Fitnessi paketi hind 69 eurot kuus, mis koosneb Sparta liikmelisusest (49 eurot) ning lisapakektist (20 eurot).

Egle Eller-Nabi Fitnessi klubikülastus maksab 12 eurot kord ja kestab 3 tundi.

Pilet annab õiguse külastada vabade kohtade olemasolul Egle Eller-Nabi rühmatreeninguid ja jõusaali.

Autor: Sparta