11. juuni 2010

PERSONAALNE ONLINE COACHING

Mis on Personaalne Online Coaching?

Online Coaching on väga sarnane personaalse treeninguga, kus Sinu personaalne treener-mentor toetab Sind erinevate fitness-eesmärkide saavutamisel, kuid on oluliselt täiustatud mentorluse ja mentaalse treeningu osas.

Paljud inimesed väldivad fakti, et tegelik põhjus miks nende järjekordne treeningprogramm või dieet ei õnnestunud ega saavutanud soovitud tulemusi, on peidus nende kõrvade vahel! Võib olla oled Sina just üks nendest, kelle jaoks pole kõik fitnessi ja tervisega seotud eesmärgid täitunud. Võimalik, et Sa oled proovinud mitmel korral, kuid ebaõnnestunud. Oled Sa teadlik oma ebaõnnestumise põhjustest ning miks kõik ei läinud plaanipäraselt?

Muidugi on igal inimesel ka omad põhjused, ent sageli on ebaõnnestumised seotud allpool toodud faktoritetega:
• Vähene usk iseenda võimetesse (“Ma ei saavuta kunagi ideaalset vormi”)u2028
• Pidev põhjuste ja vabanduste leidmine (“Mul pole praegu aega treenida, sest tööl on kiire”; “Ma ei jõua trenni, sest pean hoolitsema perekonna ja laste eest”; jne.) u2028
• Kartus ebaõnnestumise ees u2028
• Kartus õnnestumise ees (JAH, ka see on reaalne põhjus ebaõnnestumisel—inimestel on kartus saavutada hea vorm, see muudab ju kogu elu).

Lisaks soovile areneda toitumise ja treeningu osas, saavutada hea füüsiline vorm ning kaotada mittesoovitud kilosid, on paljude inimeste huviorbiidis ka vaimne ja mentaalne areng. Sageli, nagu ka eespool mainitud, on treening- ja kaalukaotuse programmide ebaõnnestumise põhjused hoopis meie mõttemaailmas ning sugugi mitte väheses treeningus või rohkes rasvasisaldusega toidus.

Online Coaching programm on üles ehitatud selliselt, et sinu treener-mentor aitab ja toetab Sind kogu spektri ulatuses—koos ületate mitte vaid Sinu jaoks olulised füüsilised väljakutsed, vaid seate kõik plaanid ning eesmärgid selliselt, et edaspidi saad oma mõtetest vaid tuge ning jõudu kõikide väljakutsete ületamiseks 
Peamine väljakutse on vanadest harjumustest lahti saamine ning uute harjumuste sissejuurutamine—olgu see siis treeningul, toitumisel või mõtlemisel põhinev harjumus. Aitame Sul lahti saada harjumustest, mis Sind edasi ei vii ning hoiavad tagasi saavutamast Sinu eesmärke—nii füüsilised harjumused, nagu näiteks hilisöine pizza söömine või armastus shokolaadi vastu 😉 kui ka Sinu enda poolt tekitatud mõtte-harjumused, nagu näiteks “olen paks”, “trenn on raske”, “ma ei saavuta kunagi sellist vormi nagu Imre”, jne. 😉

Selleks, et teel uue elustiili poole mitte libiseda ning kindlalt edasi sammuda on toetus peamine ning kõige olulisem osa—just see, mida Online Coaching programm pakub.
Parim Online Coaching’u juures ongi see, et liitudes programmiga, võtad Sa endale vastutuse iga oma teo eest! Nüüd enam ei pea Sa toetuma vaid iseenda tahtejõule—Sinu treener-mentor toetab Sind igal sammul ning kokkulepe edu saavutada ei ole vaid tehtud Sinu peas—teadmine, et saad jagada rõõmu oma edusammude ning vajadusel pahameelt paigalseisu üle on oluline ning planeeritud sessioonid aitavad korrapäraselt edasi liikuda.

Sinu Online Treener-Mentor on siin selleks, et pakkuda Sulle toetust ja tagasisidet, Sind julgustada, anda nõuandeid ja suunata Sind toitumise ja treeningu osas; et leida põhjused Sinu eelnevatele ebaõnnestumistele ning paika panna uued harjumused ja mõttekäigud Sinu eesmärkide täitumise jaoks. Me oleme siin selleks, et pakkuda Sulle võtmelahendused Sinu heaoluks ning eduks!

Oled Sa pettunud, et peale mitmendat katset pole Sa endiselt suutnud treenimist oma harjumuseks muuta ning toitumise osas oled vaid rahul iseendaga siis, kui pead dieeti? Online Coaching’u abil saad sa tead täpselt MIKS Sa oled siiani ebaõnnestunud ning seejärel õpid kuidas täpselt paika panna strateegia oma toitumise, treeningu ning mõtete eesmärkide edukaks saavutamiseks.

Alustuseks esialgne hinnang (analüüs)

Mitmel põhjusel on just esialgne hinnang kõige olulisem, sest see annab Sulle võimaluse tutvuda oma treeneri-mentoriga ning kindlaks teha, et te leiate ühise keele.
On äärmiselt oluline, et Sa usaldad oma treenerit-mentorit, sest Online Coaching’u seansside jooksul võib juhtuda, et süvened erinevatesse väljakutsetesse üsnagi emotsionaalselt.
Peamised küsimused, mille kohta endalt vastuse pead saama esialgse konsultatsiooni jooksul on “Kas ma tunnen end piisavalt mugavalt oma Online Treener-Mentoriga?” ning “Kas meil on hea klapp?”
Samuti on esmane konsultatsiooni oluline treener-mentori perspektiivist. Nimelt siin saab ta detailse ülevaate Sinu treeningu, toitumise ja heaolu ajaloo kohta; Sinu vigstused, eelnevad dieedid ja treeningprogrammid, ravimite kasutus ja kõik muu informatsioon, mis on oluline ning vajalik selleks, et koostada Sulle ideallne personaalne treening-toitumis-liikumis-mõtlemis plaan.
Enne esimese konsultatsioonini jõudmist palutakse Sul e-maili vahendusel täita mitmeid vorme, vastates erienvatele küsimustele, mis annavad Sinu treener-mentorile esimese ülevaate Sinu soovidest ning elustiilist ja aitavad tal paika panna esialgsed ideed Sinu Coaching Plaani jaoks.
Esialgse konsultatsiooni jooksul, mis kestab 45 – 60 minutit, saad koos oma treener-mentoriga ka oma personaalse Coahcing Plaani üle vaadata, esitada küsimusi, teha korrektiive ning saada esimese tõuke uuel teel.

Kuidas see töötab?

Meie Online Coaching Programm on väga unikaalne—kõik treening ja coaching käib läbi SKYPE’i. Programmiga liitudes saad Sa valida kas soovid coaching’ut 1 või 2 korda nädalas ning millised on Sinu peamised ootused personaalse treeningu, toitumisharjumuste reguleerimise ning mentorluse osas.
Peale esmast konsultatsiooni saadki juba tegutsema hakata, pead vaid valima programmi kestvuse vastavalt oma edusammudele ning soovidele. Iganädalaselt toetavad Sind spetsiaalselt Sinu jaoks välja töötatud plaanid ning coaching sessioonid, mille kestvus on á 45 minutit.

Kui oled huvitatud programmist soovides oma elustiili ja harjumusi muuta, taastada usk enesesse ja oma võimetesse ning saavutada edu treeningutel—võta meiega ühendust ja me toetame Sind sel tähtsal teel!

kontakt:[attachment=coaching@fitness.ee]coaching@fitness.ee[/attachment]

Autor: Silja Siller