4. august 2016

Kulturismihooaja avapauk- Ott Kiivikas ja Kristina Nuut alustavad sügisest võistlushooaega Baikal Grand Prix võistlusel

Augustikuu esimesel nädalavahetusel toimub Irkutskis, Venemaal kõrgetasemeline turniir Baikal Grand Prix. See on rahvusvaheline võistlus, kuhu pääsevad sportlased ainult kutsetega. Eestist on kutsed lunastanud kulturismikategoorias võistlev, kevadel Euroopa Meistriks kroonitud, Ott Kiivikas ning bikiinifitnessi MM-i hõbemedalist Kristina Nuut.

Sel aastal on võistlus pühendatud laste ja noorte spordikooli, Atlantes, 15-nda aastapäeva tähistamiseks. Atlantes on ainus spordikool maailmas, mis on keskendunud fitnessi ja tervisliku eluviisi õpetamisele lastele.

Võistlus toimub vastavalt IFBB reeglitele ning parimatele on ette nähtud rahalised auhinnad. Võisteldakse kõigest kolmes kategoorias: meeste kulturism, naiste fitness ja naiste bikiinifitness.

Põnevust tekitab asjaolu, et Kiivikase kategoorias võistlevad väga suurte kaaluvahedega kulturistid. Baikal Grand Prix toimub 3 ja pool kuud enne meeste põhivõistlust – maailmameistrivõislused, seega sisuliselt on paljude võistlejate jaoks tegemist hooajavälise võistlusega. Võidab see kes on hooajaväliselt parimas konditsioonis ning seega võib tulemustes tulla nii mõnigi üllatus.

Poolfinaalid algavad Eesti aja järgi laupäeval kell 7:00 ning finaalid pühapäeval 7:00.

Otseülekanne võistlustest veebivahendusel [url=http://www.getbig.tv]siit[/url]
Kiireim info võistluste tulemuste kohta [url=http://forums.fitness.ee/topic/34001-ott-kiivikas-fast-team-baikal-grand-prix-2016-ole-toimuvaga-kursis/?do=findComment&comment=424627]Oti blogist[/url]

[pilt=13045]

Autor: EKFL