9. veebruar 2017

Aita ja toeta! Anastassija laste fitnessi EM-ile

Mina olen Anastasija, 9-aastane tüdruk, kellele meeldib väga tegeleda spordiga. Tänapäeval on väga populaarne spordiala fitness, sest igaüks tahab olla terve ja heas füüsilises vormis. Fitness on väga ilus spordiala, mis arendab füüsiliselt ja tugevdab tervist. Ma olen väga õnnelik, et fitnessiga tegelevad nii palju inimesed. Mina tegelen fitnessiga Kristina Koroljak Spordiklubis. Juba esimesel treeningaastal saavutasin 2016. a Eesti meistrivõistlustel lastefitnessis oma vanuserühmas I koha.
[pilt=13520]

Mulle väga meeldib võtta uusi väljakutseid ning minu unistus on ennast proovile panna rahvusvahelisel tasemel.

Võistlusfitness on väga raske ala. Võistlusfitnessi kava koosneb kahes osast: vabakava esitus ja kehavoor. Kehavoorus mulle meeldib see, et saab esineda ja olla ilus ning sportlik tüdruk. Mulle meeldib väga trenni teha ja olla heas füüsilises vormis. Vabakavas peab näitama kõike, mida oled treeningutel omandanud: jõuelemendid, venitused, hüpped, tantsulised liikumised. Mida ägedamaid trikke oskad teha, seda parem! Sellepärast ongi fitness põnev, et alati peab midagi uut õppima. Lisaks peab vabakava olema huvitav ja kohtunikele arusaadava ülesehitusega. 1.30 minuti jooksul peab jätma oma sportlikust vormist unustamatu mulje. 2017. aasta kevadhooajal valmib mulle uus vabakava. Tuleb ilus flamenco tants.
[youtube=Ka8JAezbYlo]

Laste Euroopa Meistrivõistlused toimuvad 2017. aasta juunis Serbias, kuhu ma väga tahan minna koos oma treeneriga. Tahan võistelda koos maailma parimate tüdrukutega erinevatest riikidest. Minu eeskujuks on minu sportlikud vanemad, kes teevad regulaarselt trenni ja minu treener Kristina Koroljak, kes on maailmameister fitnessis. Mina ja minu treener arvame, et ma olen valmis osa võtma ahvusvahelisest võistlustest. Annan trennis endast alati parima ja väga loodan, et sellel aastal saan esineda Euroopa Meistrivõistluste laval.

Anastassijat saad toetada [url=http://stardipaik.ee/uus/projektid/anastassija-laste-fitnessi-em-ile/]http://stardipaik.ee/uus/projektid/anastassija-laste-fitnessi-em-ile/[/url]

Autor: EKFL