Toidulisandid

Laktoosi- ja gluteenivaba valgupulber Rice80

Toidulisandid  |   |  tekst:  |  fotod: FitShop.ee  |  Kommenteeri

Rice 80


See on eritoit suurenenud valguvajaduse katmiseks, eriti kõigile neile, kellel on laktoosi või gluteeni talumatus ning taimetoitlastele.

Rice80 on looduslik laktoosi ja gluteenivaba riisivalk, mis sobib kõikidele, kes otsivad neutraalse maitsega kvaliteetset taimset valku. Riisivalk ei sisalda allergeene, mille tõttu sobib suurepäraselt ka allergikutele. Nagu nimigi ütleb, sisaldab Rice80 80% valku, see on väga kõrge valgukonsentratsiooniga, mis soodustab lihasmassi kasvu ja lihaste säilimist. Riis sisaldab B-grupi vitamiine, rikkalikult magneesiumit, fosforit, kaaliumit ja seleeni. Aminohapetest on riis väga rikas glutamiinhappe, aspartaamhappe ja arginiini poolest. Lisaks sisaldab riis ka asendamatuid aminohappeid- leutsiini, valiini, isoleutsiini, fenüülalaniini.

Rice80 sobib ideaalselt taimetoitlastele, seda saab kasutada näiteks smuutides ja taastusjookides lisavalguallikana. Lahustub kergesti kõikides vedelikes ning imendub hästi.

1 dl pulbrit (40 g) segada 4-5 dl vee, piima, jogurti või keefiriga. Tarvitada 1-3 korda päevas vastavalt vajadusele. Pulbrit võib segada ka mahla või mandlipiimaga, maitseks võib lisada ka kakaod.

Rice80 saadaval FitShoppides ja Südameapteekides: Rice80 (FAST)


Fitness.ee avaldatud teksti-, foto- ja videomaterjalide kopeerimine on lubatud ainult Robocop OÜ kirjalikul loal. Materjalide loata kasutamise eest esitatakse arve. Loa saamiseks palume pöörduda: toimetus@fitness.ee

 

Kollageen

Toidulisandid | 

Kollageen on üks minu lemmikutest toidulisanditest, mida tarbin regulaarselt, sest kollageen on naha peamine komponent, mängib olulist rolli naha…


Celsius vitamiini-energiajook: särts sinu treeningpäeva!

Toidulisandid | 

13 auhinnaga pärjatud ja sportlaste hulgas kõrgelt tunnustatud vitamiini-energiajook Celsius annab särtsu igasse treeningpäeva! Tegu on üle…


BCAA

Toidulisandid | 

Tähtsamatest tähtsaimad Hargnenud ahelaga aminohappeid valiini, leutsiini ja isoleutsiini mainitakse toitumisalases kirjanduses…