20. mai 2010

Müslibatoonid – ideaalne kiire vahepala

Müslibatoonid – ideaalne kiire vahepala

Tänapäeva kiire elutempo juures jääb korralik toitumine tihti tagaplaanile. Hommikul pole aega hommikusööki süüa, lõuna kipub vahele jääma … Sööme n-ö käigupealt ning haarame esimesed kättesattuvad asjad. Sageli on nendeks soolased snäkid või karastusjoogid, mis sageli pole tervislikud. Samad toitumisharjumused hakkavad tekkima ka meie lastel, kes tihti eelistavad kohvikus pakutavaid krõpse ja limonaade koolisöökla toitudele.

[pilt=4439]

Head vahepalad

Teame, et on olemas mitmeid sobilikumaid vahepalasid, näiteks helbed või müsli piimaga ja erinevad jogurtid. Neil on aga üks miinus – neid on ebamugav tööle või kooli kaasa võtta ja sageli ei ole võimalus külmkapist jogurtit või piima haarata. Siinkohal on heaks alternatiiviks helveste ja müslibatoonid, mis ongi ju tegelikult helbed või müsli, ainult et batooni kujul. Laiast maitsevalikust leiab igaüks oma lemmiku ning tänu mugavale pakendile on neid lihtne kaasa võtta tööle, spordiklubisse või hoopis reisile. Enam pole müsli nautimiseks kaussi ega lusikat vaja!
Eelistad kirsse, maasikaid või hoopis šokolaadi?

Sellel kevadel esitleb Nestlē kolme uudistoodet: maasika-, kirsi- ja šokolaaditükkidega müslibatoone, mis sobivad ideaalselt väikeseks vahepalaks. Tervislikke kaerahelbeid, mett ja puuvilja või šokolaadi sisaldavad batoonid on suured (40 g), hõrgud ja maitsvad. Pane oma lemmikbatoon töölaua sahtlisse ja pista mõni ka lapse koolikotti. Nii on maitsev müslibatoon kohe käeulatuses, kui kõht tühjaks läheb või kui soovid lihtsalt midagi head süüa.

Autor: fitness.ee