1. august 2019

PORGANDITOIDUD: Valgurikas maapähklivõi puder

Ühele

Vaja läheb:
* 100 g pehmet tofu
* 30 g täisterakaerahelbeid
* 30 g [url=https://fitshop.fitness.ee/vegan/0/readmore/1537/]Vegeway Peanut Protein[/url] maapähklivalku
* 20 g maapähklivõid
* näputäis Himaalaja soola
* mandlipiima vastavalt vajadusele
* magusainet vastavalt vajadusele
* kaunistuseks [url=https://fitshop.fitness.ee/tervisetooted/0/readmore/2146/]Rawsom kakaonibse[/url]

Valmistamine:
1. Keeda kaerahelbed väheses mandlipiimas pehmeks.

2. Blenderda pehme tofu maapähklivõi, maapähklivalgu, soola ja eelistatud magusainega ning sega pudru sisse.

3. Keeda veel 2 minutit.

4. Kaunista ja serveeri.

[pilt=14843]

Autor: Paljas Porgand