28. veebruar 2022

Treeningud, mis põletavad palju kaloreid

Poks
Poks on tõesti üks spordiala, mis kulutab palju kaloreid. Keskmiselt võid sa kulutada umbes 800 kalorit ühe tunni jooksul, kui tegeled boksiga. Lisaks sellele, et poks põletab palju kaloreid ja aitab saavutada sinu treeningu eesmärke, on tegemist vaieldamatult põneva spordialaga, mis sobib nii naistele kui ka meestele. Haara poksikindad ja mine proovi uut treeningala. Poksikindad saad endale ise soetada mõnest e-poest või füüsilisest kauplusest, aga sa ei pea seda esimeseks treeninguks tegema. Soeta poksikindad siis, kui oled sellesse trenni juba armunud ja hakkad sellega regulaarselt tegelema.

Tennis
Otse loomulikult on ka tennis selle nimekirja üheks osaks. Tennis on äärmiselt hea mäng, sest selles tuleb joosta ja teha tugevaid lööke samaaegselt. Lisaks sellele on see äärmiselt põnev mäng, eriti, kui tegemist on paarismänguga. Mängides tennist umbes tund aega, kulutad umbes 700 kalorit, see on võrdväärne poksile. Seega, haara tennisereket ja mine väljakule mängima!

Suusatamine
Talvel tuleb suusad alla panna, sest murdmaasuusatamine põletab palju kaloreid, täpsemalt kulutad sa umbes 600 kalorit, kui võtad selle ette tunniks ajaks. Suusatamise jaoks on vaja sobivaid tingimusi: head lund, seetõttu on see Eestis võimalik talvisel ajal. Loomuliku lumega talvedel saab suusatada lausa enda kodu lähistel oleval rajal või metsas, soojematel talvedel tuleb sõita rajale, kus tehakse kunstlund.

Golf
Pealtnäha võib tunduda, et golfi mängides ei kuluta palju kaloreid, kuid see ei ole tõsi. Mängides golfi tund aega, kulutad sa pea 400 kalorit. Seega pole enam põhjuseid, miks mitte läbida golfikursus ja alustada selle harrastamisega. Tegemist on hea alaga, mida koos sõpradega harrastada. Ühenda trenn koos lõbuga!

Bowling
Hea uudis on see, et ka bowlingut mängides saab üpriski arvestatava hulga kaloreid põletada. Tund aega mängu põletab pea 300 kalorit. Seega, broneeri rada ja mine koos sõpradega mängima ja sa ei saa arugi, et samal ajal, kui lõbutsed, oled teinud ka mõnusa treeningu.

Jooksmine
Kõige suuremast kaloripõletajast räägime loo lõpus. Selleks on jooksmine. Kui sa võtad end kokku ja jooksed tund aega, siis kulutad üle 1000 kalori. Kas pole mitte imeline? Jooksmine on ka väga hea ala, mis treenib sinu vastupidavust ja võhma. Seega, leia üles enda jooksujalatsid ja mine jookse looduses või treeningsaalis ning põleta kaloreid, millest, soovid lahti saada.

Treenimine on kasulik, vali just selline viis liikumiseks, mida kõige enam armastad ja liigu rõõmuks.

Autor: fitness